Vacature Productiemedewerker - Lelystad

Lelystad

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Houd je van een fysieke uitdaging in de productie en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Zoek je iets voor langere tijd met flexibele uren en werk je graag in de 2 ploegen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou
 • € 12,60 bruto per uur exclusief toeslagen
 • Reiskosten vergoeding
 • Dynamische werkomgeving met leuke collega's
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden
 • Flexibel tussen de 24 en 40 uur
Wie ben jij

Als productiemedewerker is het belangrijk dat je van aanpakken weet en de juiste werkmentaliteit hebt. De functie is voor de langere termijn. Je vindt het leuk om afwisselende werkzaamheden uit te voeren. Je bent niet bang voor vieze handen en fysiek werk. Je werkt graag in een informele organisatie samen met collega's.

Werktijden van maandag tot en met vrijdag
6.00 uur tot 14.30 uur en/of van 14.30 uur tot 23.00 uur.

 • Een bruto uurloon van € 12,60
 • Beschikbaar voor de 2 ploegen
 • Zelf aangeven wanneer je kan werken en in welke ploeg
 • Fysiek in goede conditie
 • Eigen vervoer wanneer je niet in Lelystad woont ivm bereikbaarheid
Wat ga je doen

Voor je gevoel loop je op een bouwplaats (gelukkig wel overdekt). Het product waar je mee werkt zijn betonnen vloeren voor nieuwbouwhuizen. Deze vloer gaat door verschillende processen om zo de perfecte vloer te krijgen. Als productiemedewerker controleer je met een technische tekening of alle elementen goed zijn geplaatst. Je mag zelf ook deze elementen in de vloer plaatsen. Eigenlijk ben je werkzaam op het hele proces. Binnen deze organisatie zijn er veel ontwikkelmogelijkheden.

Waar ga je werken

Dycore is “de vloerenspecialist” van Nederland. Zij leveren een compleet assortiment en dragen met hun vloeren bij aan het mogelijk maken van complexe bouwwerken. Dagelijks werken ze met ongeveer 300 medewerkers met veel enthousiasme en trots aan hun producten.

 • Producent en leverancier van prefab betonnen systeemvloeren
 • Dit bedrijf staat voor vakmanschap, samenwerken en verantwoordelijkheid

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer snel online of bel/ app ons gerust op om meer informatie te krijgen. Dit kan op 0341-426262 .

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Lelystad