Vacature Elektromonteur Utiliteit - Lelystad

Lelystad

Technius
  • Technius Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als jij er een kick van krijgt om werk van topkwaliteit af te leveren, dan is dit de vacature voor jou. Op onze projecten in de utiliteit zijn de kwaliteitstandaarden namelijk hoog.

Voor het plaatsen van besturingskasten of trekken van bundels met zware kabels kan je rekenen op bijval van je collega’s. In de meeste gevallen sta je er echter zelfstandig voor.

Je werkt op de meest uiteenlopende projecten van hotels en kantoorgebouwen tot autogarages en logistieke centra. Met jouw kennis, kunde en inzet kan jij van enorme betekenis zijn voor de eindklant!

lees meer

Gestelde eisen

Een passende opleiding in de Elektrotechniek is een vereiste. VCA en GPI zijn natuurlijk een pré, maar wij faciliteren dat gerust voor je als je dat (nog) niet hebt.

Heb je onvoldoende ervaring om zelfstandig aan de slag te gaan? Dan is daar vaak een mouw aan te passen. Met jouw volle inzet kan je bij Technius snel doorgroeien tot professionele en zelfstandig werkende monteur.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Je doet natuurlijk niets voer niets! Natuurlijk staat er ook loon tegenover jouw inzet.

Het is nu nog erg vroeg om te zeggen wat jouw loon bij Technius is. We willen je eerst graag beter leren kennen omdat jouw ervaring en kennis binnen de Elektrotechniek hierbij een rol spelen.

Ook beloven we dat jij met een complete en gekeurde uitrusting naar het werk kan. Dat is wel zo fijn!


Sollicitatieprocedure

Klinkt dit als muziek in je oren? Fijn! Solliciteren bij Technius kan door te bellen op 038-4202224, of door je cv met contactgegevens mailen naar [email protected]

We waarderen je enthousiasme, dus we reageren snel op je sollicitatie.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Technius. Wij bemiddelen technisch personeel.

Technius bemiddelt de beste techneuten naar nieuwe uitdagende werkgevers. Dit kunnen vaste functies zijn maar ook voor tijdelijke projecten worden onze techneuten vaak ingezet. Wij bemiddelen techneuten met MBO-, HBO- en WO-niveau.

Wij hebben alles in huis om je te begeleiden naar dé nieuwe uitdaging waar je al tijden naar op zoek bent. Hoe wij dat doen? Wij werken met veel passie voor onze mensen. Techni Us is onze gedachte. Door de intensieve samenwerking kennen wij onze medewerkers goed. Hierdoor weten we of je bij een bepaalde opdrachtgever wel of niet past. Wij kennen onze opdrachtgevers vaak ook al jaren.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Technius
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Elektromonteur in Lelystad