Vacature Lead Embedded software engineer automotive | Lelystad

Lelystad

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Binnen de organisatie zijn er meerder takken voor de ontwikkeling van de producten. Zo heeft elke ontwikkelingslaag een eindverantwoordelijke die erkent kan worden als  Lead engineer.

Voor een van deze teams zijn wij momenteel op zoek naar een lead engineer, waarbij je de verantwoordelijkheid draagt voor het management van  stroom, data en software zaken. Binnen het software team wordt C en C++ gehanteerd in een open source omgeving.

In deze functie komt je te werken in een van 30 ingenieurs met een ruime achtergrond in computerwetenschappen, data en elektronica. Het team is redelijk zelfsturend, waarbij de rapportage momenteel aan de scrum-master wordt gedaan, maar hier zal jij uiteindelijk de verantwoordelijkheid voor gaan dragen waardoor jij straks rapporteert aan de product owner en R&D manager.

lees meer

Gestelde eisen

– BSc of MSc graad in Informatica, embedded systems of gelijkwaardig
– 4+ jaar ervaring met embedded software/systems ontwikkeling
– Ervaring met het ontwerpen van algoritme voor en binnen beperkte omgevingen (Embedded)
– Goed kunnen (samen)werken in een internationaal team
– Vloeiend in de Engelse taal

Een pré als je de volgende dingen ook nog eens kan
+ Programmeren in C++ binnen Embedded Systemen
+ Kennis van (Embedded) Linux
+ Werkervaring in Agile / Scrum omgevingen

lees meer

Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt hier goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een zeer prettige werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk gevonden wordt. Ook behoort een auto van de zaak tot de mogelijkheden.

Heb je interesse in deze vacature, neem dan contact op met Freek Westerveld via 06 14 73 06 12, of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Freek Westerveld of mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De automotive wereld is sterk aan het veranderen, waar de elektrische auto’s een steeds grote rol in de industrie krijgen, wat resulteert in een groeiende vraag naar autoladers. Het team van onze klant is gespecialiseerd in het onderzoek en de ontwikkeling van snel laders voor auto’s. Waarbij zij het doel hebben om wereldwijd hun producten te leveren voor alle elektrische voertuigen die stekker-lading toelaten.

men maakt gebruik va 3 verschillende stekkers met hun eigen protocollen en certificatie, kan de lader wereldwijd toegepast worden. Het systeem bestaat uit verschillende hardware lagen om high-tech toegankelijkheid mogelijk te maken, zoals IoT, hoogspanning, snelladen, auto-diagnostiek, afstandbediening ( Bluetooth / Internet ) en meer.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Embedded Software Engineer in Lelystad Bekijk alle soortgelijke vacatures