Vacature Verkoop / Webshop medewerker regio Lelystad

Lelystad

Horecavoordeelshop.nl
 • Horecavoordeelshop.nl Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor onze webshop zijn wij op zoek naar een frisse en leuke backoffice medewerker. Ben jij een dynamisch persoon die snel kan schakelen? Lijkt het je leuk om bij een webshop te werken en hou jij er ook van om klanten een optimale ervaring te bieden? Dan kun jij wellicht ons zeer jonge team komen versterken.

Functieomschrijving
Jouw rol binnen de webshop wordt backoffice medewerker. Jij zorgt ervoor dat bestellingen worden verwerkt en je ziet er op toe dat bestellingen tijdig worden geleverd. Vragen van klanten beantwoord je netjes en snel. Verder los je eenvoudige tot moeilijkere vraagstukken adequaat op. Je kunt goed omgaan met een PC en bijbehorende software zoals het officepakket.
Je bent verantwoordelijk voor:
 • Orderverwerking
 • Orderbewaking
 • Afhandelen retourtjes
 • Telefoon opnemen
 • Binnenkomende e-mails afhandelen
 • Binnenkomende chatgesprekken
 •  
Een pre zou zijn dat je telefonisch iets zou kunnen verkopen. Het is een zeer veelzijdige functie waarin alle aspecten van handel dagelijks aan bod komen.

 

lees meer

Gestelde eisen Functie-eisen

· Afgeronde MBO- opleiding(richting sales/handel/administratief/retail)
· half jaar tot jaar werkervaring in een soortgelijke functie
· Een computer moet vanzelfsprekend zijn voor je. Uiteraard een eis dat je het office pakket beheerst(belangrijk is outlook en excel)
· Je hebt een goede babbel
· Nederlands uitstekend in woord en geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 1.850 p/m

Lever je een commerciële bijdrage aan het bedrijf, groeit het bedrijf door jou toedoen, dan groeit je salaris ook. Losse bonussen worden toegekend op het moment dat het bedrijf veel winst geniet.
Aantal uur per week 38 - 40 uur p/w
Vrijdag van 09:00 tot 15:00
Extra informatie Het betreft hier een startersfunctie waarbij wij jou het vak verder kunnen leren. Voor deze startende functie bieden wij jou een passend startersalaris. Horecavoordeelshop.nl is een hard groeiende webwinkel met leuke ambities. Je komt te werken in een klein team omdat het bedrijf nog startende is. Wij zoeken daarom ook iemand met een frisse kijk op de e-commerce wereld. Onze ambitie is om uit te groeien tot 1 van de grootste Horeca leveranciers van Nederland. Maken wij die groei mee, dan groei jij automatisch mee in het bedrijf en dat zie je terug in je salaris en voorzieningen.

Ben jij bereidt om het avontuur samen met ons aan te gaan. Uit te willen groeien tot de grootste van Nederland dan is jouw sollicitatie van harte welkom.

Sollicitaties kun je sturen via werkzoeken.nl, per email of neem telefonisch contact met ons op via 0320-320032

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Horecavoordeelshop.nl is een hard groeiende webwinkel in horeca non food artikelen. Een webwinkel die zich wilt onderscheiden door het bieden van een goede klantervaring en scherp geprijsd staat.
Contactpersoon Dhr. S.Ketting
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Lelystad