Vacature Medewerker Watertoezicht - Lelystad

Lelystad

Erick
  • Erick Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor onze opdrachtgever, het Waterschap Zuiderzeeland, zijn wij op zoek naar een medewerker Watertoezicht.

Werk je bij Waterschap Zuiderzeeland, dan werk je op de bodem van de vroegere Zuiderzee. In een omgeving die voortdurend verandert - maatschappelijk, wettelijk én klimatologisch. Dat maakt jouw werk en dat van je collegas verrassend veelzijdig en behoorlijk uitdagend.

Waar jij aan bijdraagt
Als medewerker watertoezicht lever jij samen met je collegas een belangrijke bijdrage, binnen de werkgebieden van de Waterwet en Wabo, aan het toezicht houden op (agrarische) bedrijven, lozingen uit Individuele Behandeling van Afvalwater en grondwateronttrekkingen en lozingen.

Waar jij komende jaren in gaat groeien
- Het verstrekken van informatie aan bedrijven en particulieren over de betreffende wet- en regelgeving en welke procedures van vergunningverlening en handhaving van toepassing zijn.
- Het opstellen van bestuursrechtelijke handhavingsbeschikkingen.
- Afstemming over- en namens watertoezicht binnen en buiten het waterschap.

Hier ga je werken
Je werkt op de afdeling Waterbeheer en in het team Watertoezicht. Dit team bestaat uit 12 medewerkers in verschillende functies zoals Watertoezicht en heffingstechnologie. Kenmerkend voor het werken in dit team is de professionaliteit van de medewerkers en hun passie voor schoon water.

lees meer

Gestelde eisen Jouw profiel
- Je hebt een MBO diploma behaald, op niveau 4 met een achtergrond in Milieukunde of Agrarisch.
- Je hebt het liefst twee jaar werkervaring op het gebied van toezicht en handhaving water en/of milieu.
- Je bent goed in staat namens het team Watertoezicht in het werkveld het belang van het team Watertoezicht te behartigen.
- Je hebt kennis en inzicht in de toepassing van juridische voorschriften en procedures, de agrarische sector, bedrijfsprocessen en afvalwaterbehandeling.
- Je kunt gegevens van het toezicht verwerken in het informatiesysteem en correspondentie opstellen voor de betrokkenen.
- Bij voorkeur heb je kennis van- en ervaring met projectmatig werken en strafrechtelijk optreden.
- Je sociale- en contactuele vaardigheden zijn goed ontwikkeld om bedrijven en particulieren op een constructieve manier te woord te staan.
- Je kunt incidenten analytisch goed doorgronden en kunt de juiste oplossingsrichting uitvoeren bij waterkwaliteitgerelateerde incidenten.
- Je bent leergierig en bent bereid om functiegerichte opleidingen te volgen om je verder te ontwikkelen.
- Je bent in bezit van rijbewijs B.

Dit krijg je ervoor terug
- Een interessante en pittige functie waarin je start in een ontwikkeltraject van 2 jaar. Bij goed functioneren wordt je contract omgezet naar een vast contract.
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
- Een flexibele baan. Bij ons werk je op een flexplek in ons moderne en energieneutrale kantoor, dat ook goed met openbaar vervoer te bereiken is. Of ergens anders. Want werken onafhankelijk van plaats en ongebonden aan tijd moedigen we aan.
- Ruimte en een persoonlijk budget voor opleiding en ontwikkeling.
- Een goede balans tussen werken en leven. Daar helpen we je graag mee.
- Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Want dat is hoe we werken.

Geïnteresseerd in deze functie?
Heeft deze vacature je enthousiast gemaakt? Wil je meer informatie over deze functie of weten wat Erick voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Sander op telefoonnummer 06-40590003 of mail je cv en motivatie naar [email protected]

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Erick biedt ambitieuze en gedreven professionals werk op aansprekende projecten in de wereld van o.a. de bouw, infra, techniek en horeca. We werken met een ervaren en ambitieus team. Bij Erick werken vakmensen. Specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Van hun expertise en ervaring maken we optimaal gebruik. En omdat wij onze mensen zien als ons belangrijkste kapitaal, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Wij bieden onze medewerkers een goed salaris, opleiding en doorgroeimogelijkheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Vacatures Lelystad
Vergelijkbare Vacatures in Lelystad