Vacature Junior Contractmanager - Lelystad

Lelystad

Voort
 • Voort Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Wat jij gaat doen

Op dit moment zijn ter we ondersteuning van onze Contractmanager op zoek naar een enthousiaste aanpakker. De Contractmanager zet zich in voor verschillende prestatiecontracten. Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar Junior Contractmanager, die de ambitie heeft om uit te groeien naar volwaardig Contractmanager. Heb jij zin in een uitdagend groeitraject en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Junior Contractmanager zal je in beginfase voornamelijk ondersteunende taken verrichten, om bekend te raken met de diverse contracten. Je gaat mee naar vergaderingen en overleggen met stakeholders (ook op locatie) om te zien wat er allemaal komt kijken bij contractmanagement. Naargelang je eigen groei, krijg je steeds meer eigen verantwoordelijkheden tijdens het traject totdat je volledig zelfstandig jouw mannetje/vrouwtje kan staan.

lees meer

Gestelde eisen
Ben jij de kandidaat?

We zoeken iemand die sterk in zijn/haar schoenen staat, proactief meedenkt, communicatief is in woord en geschrift en een goede kennis heeft van Word en Excel. Je bent in het bezit van een HBO/WO diploma (bijvoorbeeld, rechten of bedrijfskunde of een andere revelante studie) en je hebt reeds je eerste stappen op de arbeidsmarkt gezet. 

lees meer

Extra informatie
Wat wij bieden
Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Anne-Marie Vlas
+31 6 52854354

lees meer

Bedrijfsomschrijving
Waar jij gaat werken
Onze opdrachtgever is een middelgroot familiebedrijf, actief binnen de civiele techniek. Het bedrijf bestaat meer dan 40 jaar en heeft landelijk meerdere vestigingen.  Ze staan bekend om hun dynamiek en voeren alle disciplines welke horen tot de Grond-, Weg-, en Waterbouw (GWW) in eigen beheer uit. Hun medewerkers bieden we een dynamische en spannende werkomgeving met persoonlijke begeleiding, gericht op interne doorgroei en ontwikkeling.

lees meer

Contactpersoon Voort
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Contractmanager in Lelystad Bekijk alle soortgelijke vacatures