Vacature Medior Juridisch Adviseur (32-40 uur) - Lelystad

Lelystad

KMM Groep
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Functie
Metafoor adviseert sinds 1994 overheden, corporaties en private partijen bij hun vragen over planeconomie, project- en procesmanagement en publiek- en privaatrecht. Wij opereren landelijk met meer dan 50 adviseurs in diverse functies, zoals projectleiders, juridisch adviseurs en planeconomen. Metafoor levert kwalitatief hoogwaardige en kennisintensieve ondersteuning op maat door middel van advies en detachering. Wij zijn hét adviesbureau voor gebiedsontwikkeling. Omdat er voldoende leuke opdrachten voorbij komen en wij ons bureau op dit vlak willen verstevigen gaan we graag met jou in gesprek!

De functie
Met enkele jaren ervaring binnen het werkveld ben je toe aan een volgende stap of specialisatie en/of verbreding van je kennis. Als Medior Juridisch Adviseur bij Metafoor maak je onderdeel uit van een gezelschap gemotiveerde vakspecialisten. Jullie vullen elkaar aan op professioneel vlak en staan in contact met de planeconomen en projectmanagers van het bureau. Je agenda is gevuld met een combinatie van detachering- en adviesopdrachten. Maandelijks draag jij jouw steentje bij in de vakgroepoverleggen. Met jouw passende vooropleiding, ervaring met Omgevingsrecht (nadruk op Ruimtelijke Ordeningsrecht) en proactieve houding kun je jouw steentje bijdragen aan de interessante projecten en opdrachten waar we aan werken. Jouw kennis van planologische procedures komt regelmatig van pas. Vanaf kantoor of bij de klant werk je o.a. aan bestemmingsplannen (en t.z.t. aan omgevingsplannen) en ruimtelijke onderbouwingen, adviseer je gemeenten of ontwikkelaars en behandel/begeleid je soms ook initiatieven van derden. Het kan ook voorkomen dat je de opdrachtgever vertegenwoordigt bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State of elders. Je werkt ook aan meer complexe (integrale) projecten waarbij je nauw samenwerkt met collega’s.

lees meer

Gestelde eisen
Profiel

Wat heb jij in huis?

 • - HBO of WO diploma, bij voorkeur Rechten, Planologie, Geografie of Ruimtelijke Ordening;
 • - 2 tot 6 jaar relevante werkervaring;
 • - Kennis van ruimtelijke ordening, Omgevingsrecht, Milieurecht, Bouwrecht, Bestuursrecht en Staatsrecht is een pre;
 • - Interesse in gebiedsontwikkeling en daarbij behorende juridische vraagstukken;
 • - Goede communicatieve vaardigheden, zowel op schrift als mondeling;
 • - Teamspeler maar ook voldoende zelfstandig, gericht op resultaat;
 • - Je vindt het leuk om er af en toe een tandje bij te zetten.

Solliciteer nu!
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Alexander Joordens via telefoonnummer 036 – 53 00 211. Wil je solliciteren naar de functie? Klik dan hier en gebruik gemakkelijk de button onderaan de vacature.

Onderstaande tekst is op deze vacature niet van toepassing.

lees meer

Extra informatie
Wij bieden
Wat bieden we? Metafoor is onderdeel van KMM Groep; een snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep met meer dan 800 medewerkers. Bij ons werken betekent werken in een prettige bedrijfscultuur: open, eerlijk, met volop ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling door het volgen van cursussen en trainingen. Niet voor niets is KMM Groep ook dit jaar weer benoemd tot Best Managed Company. We hechten veel waarde aan verantwoord ondernemen en zijn betrokken bij de samenleving door onder andere maatschappelijke projecten te ondersteunen.

Wat bieden we nog meer?
 
 • - Een uitdagende job met doorgroeimogelijkheden. Er is ruimte om door te groeien naar een senior en.of (gecombineerde) commerciële functie;
 • - Uiteraard een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • - Je krijgt daarnaast een auto van de zaak (en/of NS business card;
 • - De functie is voor minimaal 32 uur per week, bij voorkeur fulltime.
 • - De werkzaamheden zijn deels vanaf ons kantoor in Almere en deels op locatie bij onze opdrachtgevers.

lees meer

Bedrijfsomschrijving De KMM Groep is een snelgroeiende, innovatieve bedrijvengroep met meer dan 800 medewerkers, meer dan 25 bedrijven, verdeeld over 4 sterke labels (Metafoor, Karmac, IVIO en Prosu) en is zowel zowel nationaal als internationaal actief.

De bedrijfscultuur is open, eerlijk met volop ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling door het volgen van cursussen en trainingen via de KMM Groep Academy. Niet voor niets is KMM Groep ook dit jaar weer benoemd tot Best Managed Company. Wij hechten veel waarde aan verantwoord ondernemen en zijn betrokken bij de samenleving door onder andere maatschappelijke projecten te ondersteunen. Daarnaast vinden we een goede sfeer belangrijk en organiseren wij regelmatig sportieve evenementen, bedrijfsuitjes en feesten voor alle medewerkers.

lees meer

Contactpersoon KMM Groep
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Juridisch Adviseur in Lelystad Bekijk alle soortgelijke vacatures