Vacature Tijdelijke Vacature Kinderverzorging - Leusden

Leusden

Frenq personeelsdiensten BV
 • Frenq personeelsdiensten BV Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Unieke vacature! Ben jij helpende niveau 2 afgestudeerd of heb jij een ander zorgdiploma? Zelfs als gecertificeerd gastouder zoeken wij jou. We hebben een mooie vacature openstaan voor een klant van ons in Utrecht. Het draait in deze functie allemaal om kinderen!  voor alle gekwalificeerde opleidingen.

Want jij gaat namelijk samen met een gecertificeerd pedagogisch medewerker aan de slag op de kinderopvang van de IND. Dit is de Immigratie- en Naturalisatiedienst, waar ouders van kinderen hun asielprocedure op het aanmeldcentrum doorlopen. Doordat jij de kinderen vermaakt, ondersteunt en begeleid waar nodig, kunnen de ouders in alle rust dit traject aan gaan.
De leeftijd van de kinderen is tussen de nul en twaalf jaar, het maximaal aantal kinderen per dag is tien. Doordat je nooit van tevoren weet hoeveel kinderen er komen, is dit elke dag weer een verrassing. Het kan druk zijn maar ook heel rustig. De opvangcentra waar jij werkt is open tussen 08:00 en 17:30 uur. De kinderen worden dan ook 's ochtends gebracht en wanneer de ouders klaar zijn worden ze ‘middags weer opgehaald.

Werken via Frenq Personeelsdiensten
Je gaat aan het werk via ons, Frenq Personeelsdiensten. We verwachten dat jij goed op de hoogte bent van kinderen en hun ontwikkeling. Dit betekent dat je kan inschatten wat een kindje van twee nodig heeft, maar ook een kind van negen. Misschien heb je zelf wel kinderen waardoor dit een passende functie is. De pedagogisch medewerker heeft de leiding, jij stelt je dan ook volgzaam, betrouwbaar en enthousiast op! Samen zorgen jullie voor een fijne dag waarbij je flexibel bent en meebeweegt met wat de kinderen nodig hebben.

Houdt er rekening mee dat de meeste kinderen voor het eerst in Nederland zijn. Ze spreken de Nederlandse taal niet en zijn eveneens niet bekend met de Nederlandse cultuur. Het kan tevens voorkomen dat er gehandicapte kinderen tussen zitten. Verder kunnen de kinderen getraumatiseerd zijn door heftige gebeurtenissen en ervaringen uit het verleden. Jij weet hier goed op in te spelen en de kinderen te voorzien van veiligheid en plezier. Kortom een bijzondere doelgroep, een betekenisvolle baan!

Het is in eerste instantie voor 3 maanden op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 1 juli 2021. We vragen van jou dat jij deze gehele periode beschikbaar bent en dus in de zomer aan de slag wil. Je mag HBO student zijn met een passende vooropleiding, maar je mag dus zoals eerder genoemd ook gastouder, helpende of verzorgende IG zijn. Zie de hele lijst op onze website

lees meer

Gestelde eisen Wat bieden wij jou?
 • Een bijzondere en betekenisvolle (zomer)baan!
  De maanden juli, augustus en september
 • Een detachering voor drie maanden op een 24 uurs contract
 • Een gezellig team dat dagelijks bereikbaar is voor al jouw vragen
 • Een VOG op kosten van de zaak
 • Reiskostenvergoeding
Wie ben jij?
De drie volgende waarden staan centraal: kennis, kunde en attitude. Jij bezit de noodzakelijke kennis die betrekking heeft op de uitvoering van het werken binnen het opvangcentra van de IND. Verder ben jij vaardig in het sturen en ondersteunen  van de kinderen. Onder attitude verstaan we een professionele houding.
 • Bezit één van deze diploma's: zie de hele lijst op onze website
 • Assertief en professioneel
 • 3 maanden beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag
 • Passie voor kinderen en hun ontwikkeling
 • Betrouwbaar en betrokken

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Extra informatie Solliciteren of contact opnemen?
Unieke vacature! Ben jij helpende niveau 2 afgestudeerd of heb jij een ander zorgdiploma? Dan zien we jouw cv en motivatiebrief graag tegemoet via onderstaande button. Je kunt hem ook direct naar [email protected] sturen. Nog vragen of wil je meer informatie? Bel dan naar 030-2080204 en vraag naar onze recruiter tijdens onze kantooruren van 07:00 – 17:00. Kijkje nemen wie wij zijn? Kijk even op onze website! www.frenq.nl

lees meer

Bedrijfsomschrijving Minder werkbelasting, méér plezier en een plaats waar jouw passie weer tot leven komt? Dat kan bij Frenq! Door onze dienstverlening aan te passen op Kinderopvang en de Zorg zijn wij een meerwaarde voor zorginstellingen door heel Nederland.
Contactpersoon Mevr. Werving
0302080204
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpende in Leusden Bekijk alle soortgelijke vacatures