Vacature Internationaal vrachtwagen chauffeur met opgerolde mouwen - Lijnden

Lijnden

A9 Transport & logistics bv
  • A9 Transport & logistics bv Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Altijd goed op weg is ons motto. Als chauffeur bij A9 Transport ben je altijd goed op weg. Je haalt en levert goederen bij onze klanten. Jouw kantoor zal Europa zijn en daarvoor is ervaring belangrijk.Omdat A9 Transport een jong bedrijf is zijn de lijnen kort en de kansen om te groeien groot. Je beschikt minimaal over rijbewijs CE.
Gestelde eisen Omdat A9 Transport een jong bedrijf is zijn de lijnen kort en de kansen om te groeien groot. Je beschikt minimaal over rijbewijs CE. Je hebt ervaring met internationaal goederen transport over de weg, bent prettig in de omgang en kan je goed uitdrukken in de Nederlandse taal dan zoeken wij jou. Spreek je naast Nederlands nog andere talen dan heb je een streepje voor.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Frans, Spaans
Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Bedrijfsomschrijving A9 Transport & Logistics is een flexibele transportonderneming en denkt actief mee in het regelen van een passend transport. Wij zoeken steeds naar de meest effectieve logistieke oplossingen die aansluiten bij uw vraag: (inter)nationaal wegtransport, sneltransport, geconditioneerd transport, distributie en tijdelijke opslag.

Het organiseren, plannen, sturen en uitvoeren van de goederenstroom van onze klanten, behoort tot de kerntaken van A9 Transport & Logistics. Door ons in een vroeg stadium in te schakelen, kunnen wij vanaf de order tot aan de aflevering bij de klant het logistieke proces begeleiden. Tijd, kapitaal en voorraden worden zo efficiënter gebruikt.

lees meer

Contactpersoon Dhr. N. Spiering
020-2374706
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Chauffeur CE in Lijnden