Vacature Productiemedewerker Stalinrichtingen - Lunteren

Lunteren

Westerduin Personeelsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Bij dit bedrijf ga jij met hout en staal aan de slag en maak je de mooiste stalinrichtingen. Achter verschillende machines ga je ponsen, zagen en boren. Je hebt geen voorkennis nodig, het wordt je allemaal geleerd. Klinkt goed toch? Lees snel verder en wie weet ga jij straks aan de slag als Productiemedewerker Stalinrichtingen.
Jouw nieuwe werkgever
Als Productiemedewerker Stalinrichtingen kom je te werken bij een echt boers bedrijf in de regio Barneveld. Bij dit bedrijf worden stalinrichtingen geproduceerd en geplaatst bij de klant. Denk dan bijvoorbeeld aan de rekken waar koeien achter staan. Hier zijn ze goed in, want zelfs in het buitenland valt hun werk op. Ze krijgen namelijk ook orders uit België en Duitsland. Deze orders worden in de grote productiehal klaargemaakt voor montage. Er wordt metaal gelast, gezaagd en geboord. Ook wordt er hout gezaagd voor de vloerplaten waar het vee op staat in de stal. Deze vloerplaten lijken op pallets. Door het makkelijke montagesysteem kunnen de vloerplaten gemakkelijk en snel neergelegd worden. Naast dat je aan mooie producten voor in de stallen werkt is het bij jouw nieuwe werkgever ook nog eens heel gezellig om te werken! Met enige regelmaat organiseren ze tijdens de zomer een goede barbecue. Ook gaan ze met het hele bedrijf eenmaal in het jaar naar de schietbaan. Hier doen ze een wedstrijdje met de bedrijven uit de buurt wie het best op de schietschijven kan schieten. Daarnaast krijg jij in je werk veel vrijheid zodat je ook eens op een andere afdeling kan werken. Er wordt naar jouw ideeën geluisterd! Als kers op de taart is er op vrijdagmiddag een gezellige borrel waar jullie alvast de weekendplannen met elkaar bespreken. 
Hoe ziet jouw werkdag eruit als Productiemedewerker Stalinrichtingen?
Om 07.00 uur start jouw werkdag als Productiemedewerker Stalinrichtingen natuurlijk op de productieafdeling. Vandaag ga jij starten bij de zaagmachine die het hout voor de vlonders zaagt. Op deze vlonders komt uiteindelijk in de stal het vee te staan. Je stelt de machine in en je houdt in de gaten of het hout er goed op ligt. Dit doe je tot ongeveer 11.00 uur. Nu heb je genoeg hout gezaagd voor de orders die de komende dagen af moeten zijn. Het hout wat jij hebt gezaagd wordt nu door jouw collega verplaatst met de heftruck naar de volgende afdeling. Samen met een collega zet je alle vlonders machinaal aan elkaar. De complete vlonders haal je samen weer van de machine af. Deze leg je klaar om naar de opslag te laten brengen. Het laatste uurtje van de middag spring je nog even bij op de afdeling die de stalen rekken maakt waar de koeien achter staan. De buizen zijn al gelast en de rekken moeten alleen nog in elkaar gezet worden. Hierbij help je bij het assembleren. Om 17.00 uur zit jouw afwisselende en drukke werkdag erop en kan je gaan genieten van een heerlijke avond vrij. Heb ik je inmiddels al kunnen overtuigen? 
Wat bieden wij jou als Productiemedewerker Stalinrichtingen?
•    in deze baan krijg jij leuke doorgroeimogelijkheden, je kunt namelijk doorgroeien naar montagemedewerker in de buitendienst. Daarnaast krijg jij na periode van 9 maanden al een vaste contract bij jouw nieuwe werkgever;
•    je ontvangt een mooi salaris tussen de € 1900,- en de € 2300,- bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van werkervaring en leeftijd. Gemiddeld werk je rond de 50 uur per week, dus dat verdient alleen maar meer;
•    mooie nieuwe werkkleding en werkschoenen;
•    25 vakantiedagen op jaarbasis en je vakantiegeld wordt met ruim 8% per maand opgebouwd;
•    gezellige borrels en leuke bedrijfsuitjes, zoals een BBQ of een gezamenlijk uitje naar de schietbaan;
•    leuke collega’s bij een kleinschalig bedrijf die jouw graag het vak leren;
•    veel afwisseling in jouw werk;
Wat vragen wij van jou?
•    ervaring in een technische productie omgeving of als assemblagemedewerker;
•    je maakt standaard overuren per week, het is belangrijk dat je hiervoor openstaat. Uiteraard worden de overuren die jij maakt uitbetaald.
Meer informatie
Ben je technisch goed onderlegd, lijkt het je leuk om bij te dragen aan het welzijn van vee en zou je in de toekomst eventueel willen doorgroeien naar een buitendienst functie? Wacht dan niet langer en solliciteer op de functie Productiemedewerker Stalinrichtingen. Je kunt mij, Joanne, een whatsappje sturen (06-86856353) of gewoon solliciteren via de sollicitatiebutton. Ik reageer dan binnen een werkdag. Zijn we een goede match? Dan plan ik met jou een persoonlijk (maar op dit moment wel een digitaal!) kennismakingsgesprek en praten we onder het genot van een virtuele bak koffie verder. Ik zie uit naar jouw sollicitatie. 
 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.900 - € 2.300 p/m
Bedrijfsomschrijving Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Lunteren