Vacature Klantenservice medewerker hip smartphonemerk - Maastricht

Maastricht

Teleperformance
 • Teleperformance
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Ben je benieuwd om welke toffe organisatie dit gaat? Dit vertellen wij graag via de telefoon! Scrol naar beneden voor de contactgegevens.

Wie ben jij?

Jij bent vooral een kei in communiceren en het geeft je voldoening zodra je iemand écht kan helpen. Ook vind jij het leuk om je te verdiepen in de techniek achter smartphones, tablets en laptops. Wat de vraag van de klant ook is, jij biedt de klant altijd een passende oplossing! Telefonisch of via chat, iedereen kan bij jou en je collega’s terecht. En super technisch hoef je helemaal niet te zijn, daar krijg je een uitgebreide, betaalde training voor.

Als klantenservice medewerker voor dit gave Amerikaanse elektronicabedrijf beantwoord je vragen (in het Nederlands) of help je klanten met hun probleem. Mogelijke vragen zijn bijvoorbeeld:

 • “Mijn telefoon gaat sinds vannochtend niet meer aan, wat kan ik hieraan doen?”
 • “Ik wil graag wat meer informatie over de nieuwste phone, kan jij mij daar iets meer over vertellen?”
 • “Ik krijg mijn nieuwe watch niet gekoppeld aan mij telefoon, hoe moet ik dit doen?”

Training

Voordat je aan de slag gaat, krijg je van ons een betaalde training van 3 weken (fulltime tijdens kantoortijden) + 3 weken nazorg (fulltime tijdens kantoortijden) zodat je voldoende kennis en vaardigheden hebt om elke vraag te beantwoorden. Natuurlijk houdt het leren niet op, zodra je eenmaal aan de slag bent. Je krijgt namelijk 1x per week de tijd om aan training te besteden, zodat je jouw kennis kan blijven uitbreiden.

In deze functie van klantenservice medewerker krijg jij veel verantwoordelijkheid en kom je terecht in een klein, hecht team met een betrokken supervisor.


Ons aanbod

  • Marktconform salaris
  • Volledig betaalde fulltime training (tijdens kantoortijden)
  • Flexibele werktijden. De openingstijden van deze afdeling zijn van maandag t/m zondag van 08.00-20.00 uur
  • 22 vakantiedagen met de mogelijkheid om per kwartaal één extra vakantiedag te verdienen (op basis van een 40-urige werkweek)
  • Vakantiegeld van 8%
  • Bonus component bovenop salaris (geen sales)
  • Enorm veel doorgroeimogelijkheden, al na 6 maanden. Inclusief salaris/bonus!
  • Collectieve zorgverzekering
  • Aantrekkelijk fitnessplan
  • Ontzettend gezellige, hardwerkende collega’s! #TPFamily

Klinkt goed? Solliciteer dan direct! 

Tijdelijk thuiswerken, daarna gezellig op locatie in Maastricht!

Wegens de maatregelen van het RIVM werven wij momenteel niet op locatie, daarom krijg jij nu de unieke kans om eerst thuis aan de slag te gaan! Digitaal een betaalde training van twee weken, online verbonden met je collega’s en vanuit huis de werkzaamheden uitvoeren. Zodra het weer mogelijk is zul jij je thuiswerkplek inruilen voor een werkplek op ons kantoor in Maastricht. Ben jij klaar voor dit avontuur?

Acquisitie op deze vacature? #doemaarniet

lees meer

Extra informatie
Ons aanbod

Iedereen bij Teleperformance werkt hard. Daarvoor betalen we je terug met een mooi salaris en:


Betaalde training

Zodra jouw training begint, ben je bij ons in dienst en ontvang jij je loon. Dat is prettig leren!


Vakantiedagen en vakantiegeld

Je krijgt standaard 22 vakantiedagen, met de mogelijkheid om er méér op te bouwen. Ook ontvang je jaarlijks 8% vakantiegeld.


Speciale kortingen

Je krijgt korting op allerlei sporten, maar ook op producten van onze opdrachtgevers. Gewoon, omdat je voor Teleperformance werkt.


Reiskostenvergoeding

Reis je met het OV naar het kantoor, dan krijg je 100% van je kosten vergoed. Ook als je met de auto komt, is er een reiskostenvergoeding. Vanaf 10 kilometer enkele reisafstand.


Collectieve zorgverzekering

Als medewerker van Teleperformance kun je een complete, collectieve zorgverzekering afsluiten met aantrekkelijke korting.


Member Get Member

Help jij ons recruiten? Breng een nieuwe agent aan en je krijgt maar liefst € 500 van ons. Tel uit je winst!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 40 jaar verbindt Teleperformance, de wereldleider in customer experience management, klanten met ‘s werelds meest succesvolle bedrijven. De services van Teleperformance combineren menselijk contact en geavanceerde technologie om buitengewone klantervaringen te leveren. Hoewel technologie nieuwe en flexibele manieren van werken creëert, blijven onze interactie-experts toegewijd aan het creëren van unieke contact momenten door empathie, communicatievaardigheden en een drive om het mogelijk te maken.

lees meer

Contactpersoon Teleperformance
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Klantenservice Medewerker in Maastricht