Vacature Magazijnmedewerker - Meppel

Meppel

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Hey jij daar, magazijnmedewerker! Aan de slag bij één van de grootste warenhuizen van Nederland? Say no more! Zo snel mogelijk starten, zelf kiezen tussen werktijden én iedere week een lekker salaris op je rekening gestort. Over salaris gesproken! Een salaris van €10,54 met na 22:00 uur én op zondag een toeslag van 50%. Wat?! Top hé? Solliciteer snel als magazijnmedewerker bij Wehkamp in Zwolle.

Wat bieden wij jou
 • Lekker basisuurloon van €10,54 per uur
 • Toeslagen van 50%, lekker hoor!
 • Wekelijks salaris op je rekening
 • Fulltime en parttime mogelijkheden
 • Werk voor langere tijd
Wie ben jij

Ervaren magazijnmedewerker? Top! Nog geen ervaring in het magazijn? Geen probleem, wij leren je alle fijne kneepjes van het werken als magazijnmedewerker. Verder is het is ook belangrijk dat je:

 • Minimaal 3 dagen beschikbaar bent
 • Goed Nederlands spreekt en verstaat
 • En het geen probleem vind om de hele dag te staan/lopen
Wat ga je doen

Samen met jou gaan we kijken wat het beste bij jou past. Er zijn bij Wehkamp in Zwolle namelijk verschillende afdelingen waar jij aan de slag kunt. Bestellingen samenstellen voor de klanten? Top! Ga dan aan de slag bij de picking. Is staan niet helemaal jouw ding? Geeft niks! Pak je stappenteller, blaas het stof er af en lopen maar! Fitcheck! Die kilometers maak je wel tijdens het in- en uitladen van de vracht. Retourtje! Een klant stuurt een kledingstuk terug en jij doet de controle. Voor ieder wat wils dus. De werktijden zijn van 07:00/08:00 tot 16:00/16:30 uur of van 16:00/16:30 uur tot 02:00 uur. Heb jij een voorkeur voor middag of dag? Regelen wij! Jij kunt hier als magazijnmedewerker aan de slag voor 3-5 dagen per week. Jij bent de baas, want jij kiest hoeveel dagen jij werkt.

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag in het magazijn van Wehkamp in Zwolle. Dit bedrijf heeft het grootste geautomatiseerde distributiecentrum ter wereld. Vet! Jij mist nooit meer de nieuwste trends. Van kleding tot woonartikelen tot elektronica. Hier hebben wij het allemaal! Dit is nog niet alles, want de baas betaald 2 x 20 minuten jouw pauze. Lekker hoor! Heb jij het naar je zin? Wie weet zit er wel een vast contract op je te wachten. Als magazijnmedewerker zit je hier dus wel goed.

Wauw, dit wil je toch? Snap ik! Pak je kans en solliciteer snel en kom werken als magazijnmedewerker bij Wehkamp in Zwolle door op de solliciteer knop te klikken. Heb jij nog vragen? Tuurlijk, dat kan! Bel of app dan naar 038-4261999. Wij hebben er zin in!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Meppel Bekijk alle soortgelijke vacatures