Vacature Machinist minikraan - Meppel

Meppel

Proflex Personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Functiebeschrijving
Zit jij helemaal op je plek in de cabine van een minikraan? Dan kunnen we jouw inzet hier in Meppel goed gebruiken! Je komt te werken op verschillende projecten in het groen en grijs. Zo ga je bijvoorbeeld sleuven graven en dichten of grond egaliseren. Jouw bent als machinist minikraan onmisbaar bij het (her)inrichten van terreinen. Je werkt hiervoor met verschillende opzetstukken. Onderhoudstaken aan de machine voer je probleemloos uit en storingen kun je zelfstandig verhelpen. Dit is een mooie functie in de buitenlucht, met veel afwisseling en verantwoordelijkheden.

Functie-eisen
• Je hebt minimaal een mbo werk- en denkniveau• Je kunt goed samenwerken met groenvoorzieners, hoveniers en grondwerkers• Je hebt aantoonbare werkervaring als machinist (mini)kraan• Je bent bij in het bezit van vakgerelateerde certificaten, zoals de VCA, of wilt deze halen• Je bent in het bezit van een rijbewijs B (BE is een pre)• Je woont in de regio Meppel, Steenwijk en Ruinerwold

Bedrijfsdetails
Bij het laagdrempelige hoveniersbedrijf waar jij komt te werken, staat kwaliteit voorop. Als machinist minikraan in Meppel lever je dan ook alleen je beste werk af, waardoor je aan het einde van je werkdag echt trots mag zijn op het resultaat. Deze opdrachtgever is al tientallen jaren actief in het groen en grijs en heeft een goede reputatie opgebouwd. Het is een opdrachtgever waar je trots op mag zijn! Niet alleen voor de buitenruimte, maar ook voor medewerkers wordt goed gezorgd. Voel jij je hier helemaal op je plek, dan kom je na verloop van tijd in dienst bij deze opdrachtgever.

Werken via Proflex Personeel
Als je op zoek bent naar een gespecialiseerd uitzendbureau in het groen en de grond-, weg- en waterbouw (GWW), dan zit je bij Proflex Personeel goed. Wij weten alles over banen in de buitenlucht. Of je nu aan de slag wil als hovenier, groenvoorziener of machinist: wij hebben altijd een vacature in jouw vakgebied en regio. We vinden het belangrijk om jou te leren kennen, zodat we precies weten wat bij jou past. En ben je eenmaal aan het werk via Proflex Personeel, dan komen we je minimaal vier keer per jaar bezoeken op je werkplek.

Iets voor jou?
• Salaris volgens de cao van je opdrachtgever• Pensioenopbouw bij StiPP Pensioenfonds• 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag• Reis- en onkostenvergoeding• Voldoende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden• Bij goed functioneren een vaste aanstelling na 1.040 uur

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.100 - € 2.400 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij Proflex Personeel vinden we het belangrijk om een baan te vinden die bij jou past. We zijn een uitzendbureau gespecialiseerd in banen in het groen en grond-, weg-, en waterbouw. Als hovenier, groenvoorziener, stratenmaker: onze banen zijn heel divers. We hebben al jarenlang ervaring in het groen. Wil je persoonlijk contact? Je kan ons altijd bereiken, ook ‘s avonds en in het weekend!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Machinist in Meppel