Vacature Horeca Medewerkers - Middelburg

Middelburg

Templer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij deze zomer goed beginnen, lekker werken en geld sparen? Waar wacht je nog op! Kom werken op de leukste locaties van Nederland; Zeeland, vlakbij het strand of in één van de gezellige dorpjes of stadjes van Zeeland! Als horeca medewerker is geen dag hetzelfde. Of je nu werkt als kok, keukenhulp of in de bediening; Jij draagt je steentje bij zodat de gasten kunnen genieten van een goede nachtrust, een uitgebreid ontbijt, de lekkere lunch op het terras of een smakelijk diner in het restaurant.

Wij zoeken leuke collega's voor het hele jaar, maar ook tijdelijk. Zowel parttime als fulltime. Ben jij op zoek naar een leuke baan in de bediening, als keuken- afwashulp of als kok, dan komen wij graag met jou in contact!

lees meer

Gestelde eisen

Wij zoeken kandidaten die samen de schouders eronder zetten om er een onvergetelijk seizoen van te maken. Niet alleen voor de gasten maar ook voor jezelf ;-) Je draait je hand niet om voor een vol terras of een drukke lunch en doe je alles met veel plezier.

lees meer

Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.


Sollicitatieprocedure

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever?

Registreer jezelf en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

lees meer

Contactpersoon Maria May Adams
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Horeca Medewerker in Middelburg