Vacature Begeleider - Middelburg

Middelburg

Inzetbaar
 • Inzetbaar Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 24 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als begeleider zal jij diverse hulpvragen beantwoorden van cliënten met diverse gedrags- en/of verstandelijke problematieken. Als groepsbegeleider houd jij je bezig met de dagelijkse begeleiding van cliënten van diverse leeftijden.
Je bent in staat om zelfstandig te werken, schrikt niet terug voor moeilijk gedrag. Jouw doel als Begeleider is om cliënten positief te motiveren zodat zij met hun beperking een zo “normaal” mogelijk leven kunnen leiden. Het zorgen dat de bewoners zich veilig en thuis voelen is voor jou een belangrijke taak.


Waar ga je aan de slag?

Als begeleider bij Inzetbaar kun je fijn dichtbij huis (Zeeland, Noord-Brabant) aan de slag gaan. Vind je het niet erg om wat verder te reizen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Als begeleider kun je dus worden ingezet bij verschillende zorginstellingen en zal je werken met diverse doelgroepen. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om je kennis en ervaring verder uit te breiden.
Kortom; liggen je voorkeuren bij flexibel werken? Dan ben jij meer dan welkom bij het team van Inzetbaar!


Wat vragen wij?
 • Minimaal een zorggerelateerde afgeronde MBO4 opleiding
 • Je hebt minstens 3 jaar werkervaring als begeleider in de zorg
 • Samenwerken vind jij belangrijk, maar je kunt je zelfstandig ook prima redden
 • Minimaal 24 uur beschikbaar
Wat kun je van ons verwachten?

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je werk goed te combineren met bijvoorbeeld je huidige werk, een studie of hobby’s. Jij geeft aan wanneer je beschikbaar bent. Hierdoor heb jij de regie over je eigen agenda!

Daarnaast kan je bij ons rekenen op:

 • De mogelijkheid om jou kennis en ervaring binnen de gezondheidszorg te verbreden
 • Werken in diverse sectoren zoals GGZ, GHZ, Jeugdzorg en Justitie
 • Een professioneel en hecht team
 • Een inschaling volgens de geldende cao waar je te werk wordt gesteld
 • Het volgen van trainingen en het bijwonen van kennis- en inspiratiesessie

Door ons specialisme in de zorg- en welzijnssector hebben wij veel contacten met zorginstellingen en welzijnsorganisaties. Het is onze missie om voor jou een te gekke nieuwe werkplek te vinden!


Spreekt jou dit aan?

Aarzel dan niet en stuur ons vandaag je CV! Wij gaan graag persoonlijk met jou in gesprek. Eerst meer weten? Bel of stuur een WhatsApp berichtje naar: 06-20091242.


Meer informatie?

Voor vragen en/of opmerkingen over deze vacature kun je terecht bij:


Amy Mielatz
Stuur een email
Bel 0611374842

lees meer

Bedrijfsomschrijving Inzetbaar is opgericht in 1999. Sindsdien staat ons werk in het teken van persoonlijke aandacht, een praktische aanpak en oprechte aandacht voor de mens. Het draait immers om de cliënt.

Inzetbaar is een specialistisch uitzendbureau in de zorg- en welzijnssector. Binnen deze sectoren levert Inzetbaar specialisten die directe of indirecte zorg aan kinderen, jongeren of volwassenen leveren. Of het nu gaat om de één op één begeleiding van verstandelijk beperkten, het inzetten van pedagogisch medewerkers binnen de jeugdzorg of managers op midden of strategisch niveau; Inzetbaar analyseert samen met u de situatie en zorgt voor een oplossing die bij u past.

lees meer

Contactpersoon Amy Mielatz
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Begeleider in Middelburg