Vacature Medewerker groenvoorziening Middelburg

Middelburg

Globen Personeel
  • Globen Personeel Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij niet bang voor vieze voeten? En werk jij graag in de buitenlucht? Doe dan alvast je veiligheidsschoenen aan en ga aan de slag als medewerker groenvoorziening in omgeving Middelburg. Je werkt met de bosmaaier, heggenschaar, schoffel en bladblazer op verschillende waanzinnige locaties in de omgeving van Middelburg. Jij bent de baas over het onkruid en snoeit die hagen strak samen met je collega’s als medewerker groenvoorziening.

Gestelde eisen VCA certificaat (of bent bereid deze te halen),Jij vindt het leuk om soms alleen en soms in een team te werken,Jij hebt je rijbewijs B,De juiste werkmentaliteit,Jij bent gedreven
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
In overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Een vast contactpersoon bij Globen (gewoon appen of bellen voor al je vragen),Geld natuurlijk,De beste materialen om jouw klus te klaren,Werk bij jou in de buurt,Pensioen en verzekeringen
Bedrijfsomschrijving Globen is hét uitzendbureau in de groen- en infrasector. Het vinden en verbinden van vakmensen is wat we doen en waar we goed in zijn.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers breed inzetbaar zijn en de juiste kennis hebben, daarom bieden wij training, begeleiding en opleiding.

Als specialist op het gebied van groen en infra personeel spreken wij niet alleen de taal van de grondwerker of groenvoorziener, maar ook die van de calculator en projectleider.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Groenvoorziening in Middelburg Bekijk alle soortgelijke vacatures