Vacature Pedagogisch Medewerker 1 op 1 behandeling - Middelburg

Middelburg

  • Stichting Lentekind Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 6 - 14 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Als pedagogisch medewerker voor de 1 op 1 behandeling begint je werkdag om 8.30 uur. Je maakt het lokaal klaar en leest de rapportages van voorgaande dagen zodat je weet hoe die dagen zijn verlopen. Rond 9 uur komen de kinderen aan met de bus bij Lentekind en start het dagprogramma.

Na een contact moment begint de eerste activiteit, je gaat binnen spelen of naar buiten voor een heerlijke ochtend wandeling. Wanneer je terug komt op de kamer eet je samen met de cliënt, na het zingen van een goedemorgen en fruit liedje, een stuk fruit. Vervolgens is het tijd om te verschonen, hierbij wordt je ondersteunt door 1 van je collega's. Daarna ga je bewegen in de ritmiekzaal, dit is een methode gericht op ontspanning en beweging, dit gebeurt in samenwerking met een ritmiekbegeleider. Na de ritmiek ga je buitenspelen op één van onze buitenpleinen. Aan het einde van deze actieve ochtend is het tijd voor lunch met o.a. verse soep die gemaakt is met ingrediënten uit onze eigen moestuin.

's Middags kunnen er wisselende activiteiten worden aangeboden gericht op sensopatisch spel, ontspanning of actief spel. Daar waar het kan sluit je aan bij een andere groep of je speelt in de eigen kamer. Ook maken we gebruik van de BIM methode, beleving in muziek, waarbij je de melodie van de muziek vertaald op het lichaam met verschillende voorwerpen, gericht op ontspanning. Vervolgens ga je nog een keer buiten spelen en/ of wandelen. De dag sluit je af in de kamer met een koekje, rond half 4 gaan de kinderen weer in de bus naar huis en neem jij de tijd om de kamer op te ruimen en te rapporteren.

Per week zijn er verschillende activiteiten aan te bieden zoals zwemmen in ons eigen bubbelbad met sterrenhemel, snoezelen, fietsen, muziek maken met de vrijwilligers en bakken.

Ouders voelen zich gesteund en gehoord, want bij jou zijn hun kinderen in goede handen. Collega's kunnen op je rekenen, want je bent niet alleen professioneel, maar ook een betroken en sociale collega. Je werkt in een zelforganiserend team, met vakmensen, die ook betrokken werknemers zijn.
 

lees meer

Gestelde eisen Een afgeronde mbo of hbo opleiding in relevante richting (SPW/ SAW/ MMZ/ Social Work (of SPH)/ HBO-V/ pedagogiek)
Ervaring met de doelgroep kinderen en jongvolwassenen
Een enthousiast en gedreven persoon met de nodige dosis humor
Creatief in het aanbieden van activiteiten en je kunt goed improviseren
Je kunt zelfstandig en in teamverband samenwerken
Sterke contactuele en communicatieve vaardigheden
Een mooi, sociaal mens!
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 1.920 - € 2.853 p/m

Salariëring in FWG 35, CAO Gehandicaptenzorg, peildatum salaris 01-06-2021
Extra informatie Wij bieden
Dienstverband van 7 – 14 uur in de week voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast contract, wanneer je meer uren wilt werken kan er gekeken worden naar een combinatie als oproepkracht of medewerker logeren.
Salariëring in FWG 35, min. € 1.920,- en max. € 2.853,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (peildatum salaris 01-06-2021)
Naast 8% vakantiegeld ook een eindejaarsuitkering van 8,33%
Overige arbeidsvoorwaarden conform de Cao gehandicaptenzorg
Een kleinschalige werkomgeving waarin je veel ruimte krijgt voor je vak

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk woensdag 4 juli per e-mail naar [email protected] t.a.v Antoine Drijdijk. Een referentiecheck en meeloopdag zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 
Meer informatie?
Kijk op www.stichtinglentekind.nl voor informatie over onze organisatie. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Antoine Drijdijk, HR consulent, 06-26985530   
 
We verheugen ons op de kennismaking!
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Stichting Lentekind is een orthopedagogisch behandelcentrum voor kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke en/of ernstige meervoudige beperking en/of ontwikkelingsachterstand, al dan niet in combinatie met een syndroom of autisme. De naam Lentekind verwijst naar het seizoen de lente, waarin groei en bloei centraal staan. Binnen Lentekind willen we dat alle kinderen kunnen groeien en ontwikkelen. Ieder op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Lentekind is uniek in de regio. Ooit gestart als ouderinitiatief, maakt Lentekind nu een groei door tot een professionele organisatie.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Antoine Drijdijk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Pedagogisch Medewerker in Middelburg Bekijk alle soortgelijke vacatures