Vacature Schilder - Middelburg

Middelburg

SchilderMeesters
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Het bedrijf

Wij zijn een gerenommeerde woonwinkel en speciaalzaak op het gebied van interieur. We focussen ons op het gebied van verf, raamdecoratie, gordijnen en vloeren. Alle producten worden op maat gemaakt en wij plaatsen deze altijd bij u thuis. Naast de winkel hebben wij ons eigen schildersbedrijf voor onderhoud, renovatie en binnen- en buitenschilderwerk. Wij zijn breed georiënteerd en het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Met onze schilderwerkzaamheden richten wij ons voornamelijk op de particuliere markt. Ons team bestaat uit vakkundige en gedreven schilders, die zich volledig inzetten om een zo optimaal mogelijk eindresultaat af te leveren.

De baan

Binnen de functie als Schilder ga je aan de slag met diverse en uiteenlopende projecten. Dit zorgt voor veel afwisseling en variatie binnen de functie. De werkzaamheden bestaan onder andere uit; voorbewerken, sauzen, houtrot repareren, schuren, kitten en lakken. Daarnaast kan het zijn dat je eventuele werkzaamheden zoals glaszetten, sierplijster aanbrengen en behangen uitvoert. Je staat veel in contact met de klant, het is daarom van belang dat je een representatief voorkomen hebt en dat je de klant vriendelijk en helder te woord kan staan. Je werkt op verschillende locaties en in verschillende teamsamenstellingen. Communicatie- en samenwerkingsvaardigheden komen hierbij goed van pas. Het is van belang dat je een enthousiaste werkhouding hebt en gedreven bent om een mooi en kwalitatief eindresultaat neer te zetten.

Functie eisen

 • Je kunt zelfstandig werken en communiceren;
 • Je hebt een geordende en nette werkhouding;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je bent communicatief vaardig en klantvriendelijk;
 • Je bent bekend met diverse schildersmethodes en –technieken;
 • Je bent in het bezit van een geldig VCA-diploma (pré);
 • Je bent leergierig en gemotiveerd.

Wij bieden

 • Een marktconform salaris volgens de cao;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Informele werksfeer en gezellige en vakbekwame collega’s;
 • Werken bij een bedrijf met toekomstperspectief.

Reageren

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Wulfert van Goor op telefoonnummer 0341-437032. Indien u geïnteresseerd bent in deze functie ontvangen wij graag uw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: [email protected]


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving SchilderMeesters is het platform werk binnen de Schilders- en Glaszettersbranche. Door ons uitgebreide netwerk van kleine en grote opdrachtgevers hebben we voor Schilders en Glaszetters veel aanbod in interessante vacatures in het onderhoud, renovatie, nieuwbouw en particuliere werk. We bieden vooral werk voor de lange termijn en vast dienstverband. We hebben altijd werk bij jou in de regio.

lees meer

Contactpersoon SchilderMeesters
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schilder in Middelburg Bekijk alle soortgelijke vacatures