Vacature Schoonmaker Moerdijk

Moerdijk

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 20 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Tijd over in de ochtend of middag en op zoek naar een bijbaan? Start als schoonmaker in Moerdijk en bepaal zelf welke dienst je pakt! Dat voor € 11,27 per uur!

Wat bieden wij jou
 • Een lekker salaris van € 11,27 per uur
 • 10 tot 20 uur per week!
 • Wekelijks je salaris. Lekker!
 • Bepaal zelf welke diensten je werkt. Nice!
 • Leuke collega's!
Wie ben jij

Naast dat je geen probleem hebt met lekker hard werken, ben je als schoonmaker ook:

 • Representatief
 • Fit om te boenen en te schrobben
 • In het bezit van eigen vervoer om bij de locaties te komen
Wat ga je doen

Lekker schoonmaken natuurlijk!

Je bent gewapend met je emmer, een sopje, je spons en een doekje. Als een ware ninja sluip je door het gebouw. Spot je vieze plekjes? Dan ren je er op af, pak je je spons en maak je het gelijk schoon. Maar wacht! Daarachter zijn nog meer vieze plekken op het raam. Je pakt je lap en maakt het raam secuur schoon.

Een klein voorbeeld van hoe jouw werkdag er uit ziet. En het leuke is, je kiest zelf je diensten! Een ochtendmens? Kies dan bijvoorbeeld voor 07u tot 09u of 08u tot 10u. Liever wat later beginnen? Dan kun je ook aan de slag van 12u tot 14u. Dat klinkt toch fantastisch?

Waar ga je werken

Jij gaat aan de slag op twee verschillende locaties in Moerdijk. Het gaat om de kantines van twee verschilende loodsen. Op beide locaties werk je altijd samen met een collega.

Sta jij te popelen om hier aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Bel of app mij, Olav Derks, via 06 12 16 68 43.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Moerdijk Bekijk alle soortgelijke vacatures