Vacature Traineeship Financiële Dienstverlening, fulltime, Randstad - Naarden

Naarden

AP Support
 • AP Support Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Traineeship / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Afgestudeerd, maar nog niet uitgeleerd? Een Traineeship bij AP Support is dan de perfecte start voor jouw carrière. Je kan werkervaring opdoen bij grote financiële organisaties én blijven ontwikkelen en doorleren.
 
Waar kom je te werken?
AP Support is al 23 jaar de specialist in het opleiden van afgestudeerden en Young Professionals binnen de financiële dienstverlening. Ons kantoor is gevestigd in Naarden, maar onze opdrachtgevers bevinden zich in de hele Randstad, omgeving Utrecht en Noord-Brabant. Hier werken onze ervaren en junior collega’s aan verschillende uitdagende projecten. AP Support kenmerkt zich door onze passie voor talentontwikkeling, persoonlijke benadering en betrokkenheid en het denken in kansen en mogelijkheden.

Wat ga je doen?
In ons traineeship krijg jij de mogelijkheid je carrière op te starten en je talenten te ontdekken en maximaal te benutten. Dit doen we door je in 18 maanden, 3 verschillende opdrachten te bieden bij onze opdrachtgevers. We werken in 4 specialisaties; Zorg, Bank&Hypotheken, Pensioenen en Verzekeren (inkomen en schade). Binnen deze specialisatie stomen we je zo goed mogelijk klaar voor jouw verdere loopbaan. Je kan bijvoorbeeld doorstromen naar functies zoals projectmanager, relatiemanager, adviseur, fraude specialist maar ook rollen zoals business analist of data analist. We bieden je de coaching, begeleiding en trainingen om je kwaliteiten maximaal te benutten en zelf je carrièrepad te bepalen. Wij doen er in ieder geval alles aan om je een zo goed mogelijke start van je professionele loopbaan te bieden!

Wat mag je van ons verwachten?
Zoals hier boven al genoemd doen we er alles aan om je kwaliteiten te ontdekken en te benutten. Dit doen we door een goed coachingtraject met onze partners. We hebben hier niet alleen oog voor je werkzaamheden, maar vooral voor wie je bent als mens en wat je nodig hebt om te excelleren. Daarnaast krijg je een hands-on begeleiding van onze business managers voor alles wat te maken heeft met je project en opdrachtgever. Zo zorgen we dat we weten wat er speelt en kunnen we snel schakelen op je wensen. Ook ligt er in het 1ste jaar van je traineeship een studiebudget van €5000,- voor je klaar, waarmee je na het halen van je WFT’s zelf mag bepalen welke expertise jij wilt op doen!
Naast al deze mogelijkheden vinden we het ook belangrijk dat je je collega’s buiten werk leert kennen. We organiseren dan ook maandelijks leuke acties, activiteiten en borrels. Gewoon omdat werk meer is dan alleen maar geld verdienen. Uiteraard vinden we het ook belangrijk om wat verder te kijken dan alleen AP Support, daarom zijn we al jaren partner van stichting Het Vergeten Kind en zetten we ook daar ons beste beentje voor om iedereen een geluksmoment te bieden.

lees meer

Gestelde eisen Welke kwaliteiten neem jij mee?
Jij bent op dit moment aan het afstuderen, net klaar met je HBO of WO of bent maximaal 2 jaar aan het werk. Wij kijken niet naar wat je niet kan, maar vooral naar welke kwaliteiten je meeneemt en hoe we die kunnen ontwikkelen. Daarom vinden we je vooropleiding minder belangrijk, maar zijn we geïnteresseerd in je drive en motivatie. Uiteraard vinden we een aantal zaken belangrijk;
 • Je bent in het bezit van minimaal een HBO of WO Bachelor diploma
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend zowel in woord als geschrift
 • Je bent woonachtig in de Randstad, Utrecht en omgeving, Noord-Brabant of bereid hier op korte termijn naar toe te verhuizen
 • Je bent in staat om je makkelijk aan te passen en te netwerken
 • Je bent oplossingsgericht en in staat je opdrachten snel eigen te maken
 • Je hebt een passie en drive om jezelf te blijven ontwikkelen.
Wat bieden we je?
Naast alle mooie kansen en mogelijkheden die we hier boven al hebben genoemd, gaat het natuurlijk om het totaalpakket. Daarom zetten we het hieronder even op een rijtje;
 • Bruto startsalaris van €2250,- (incl vakantiegeld)
 • €5000,- studiebudget
 • 25 vakantiedagen
 • Een passende vervoersregeling (leaseauto of OV- vergoeding)
 • Een onbepaalde tijdscontract als je je traineeship afgerond hebt
 • Mogelijkheid tot het verdienen van bonussen
 • Een uitgebreid totaalpakket aan inspiratiesessies, coaching, opleidingen en trainingen
 • Maandelijks extra activiteiten zoals inspiratiesessies en uitjes met collega’s

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 2.250 p/m

inclusief vakantiegeld
Extra informatie Dat klinkt goed!
Ben jij enthousiast geworden? Dan wordt het tijd dat wij eens kennismaken met elkaar! Je kan direct solliciteren, maar bellen/appen/mailen naar onze recruiter Koen kan ook via 06-28038695 of [email protected]
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving AP Support creëert al ruim 20 jaar meetbaar rendement voor opdrachtgevers door de inzet van innovatieve, trendsettende projectoplossingen en arbeidsmobiliteit. Wij bieden onze consultants een carrièrefundering binnen de financiële dienstverlening door middel van vakgerichte opleidingen, soft skills-trainingen en uitdagende opdrachten.

AP Support heeft het doel om waarde te creëren voor zowel opdrachtgever als voor professioneel talent. Wij willen dit bereiken door proactief oplossingen te ontwikkelen en te implementeren met commitment voor het resultaat. Zo richten wij ons op distributie, kostenbeheersing, wet- en regelgeving en flexibilisering van de arbeidsmarkt. Daarbij streven wij naar meetbare en structurele procesverbeteringen bij onze opdrachtgevers én naar verbetering van de marktwaarde van onze consultants op de arbeidsmarkt. Het uitgangspunt hierbij is steeds het realiseren van een positieve sociale impact.

lees meer

Contactpersoon Koen Vermeer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Bankmedewerker in Naarden