Vacature Magazijnmedewerker - Nieuwegein

Nieuwegein

Synensis Bouw BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij een echte doorzetter en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever uit Nieuwegein zijn wij op zoek naar gedreven magazijnmedewerkers.

Voor onze opdrachtgever in de omgeving zijn wij opzoek naar een magazijnmedewerker. Jij bent 1 van de belangrijkste onderdelen van het bedrijf. Jij zorgt er namelijk voor als magazijnmedewerker dat de bestellingen op tijd de deur uit gaan. Dit is eigenlijk de laatste fase van de verkoop waarbij jij zorgt dat de klant nog 1 keer op en top word geholpen. Jouw voornaamste werkzaamheden als magazijnmedewerker zijn het klaar zetten van bestellingen en deze inladen bij de transporteur. Verder ben je ook bezig met de reorganisatie van de opslag en het zorgen van een goede en snelle afhandeling van zo veel mogelijk bestellingen. Jij bent als magazijnmedewerker onmisbaar voor het bedrijf.

lees meer

Gestelde eisen - Een harde werker;
- In bezit van eigen vervoer;
- Nederlands sprekend;
- Gestructureerde werker;
- Wanneer je in het bezit bent van een reachtruck certificaat is dit een pre;
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie - Een salaris conform cao;
- Een mogelijkheid om je te ontwikkelen;
- Een gezellig en informele werksfeer;
- Een mooi en snel groeiend bedrijf;

Herken jij jezelf terug in dit profiel? Reageer dan nu door te solliciteren met de onderstaande knop en wij zullen contact met je opnemen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als mensen op de juiste plek zitten en een baan hebben die bij hun interesse, ambities en mogelijkheden past, gaan ze met plezier naar hun werk. Dan pas komen hun talenten echt tot bloei en kunnen ze het verschil maken. Dat geldt zowel voor de mensen die via ons een baan vinden, gedetacheerd of uitgezonden worden, als voor onze eigen mensen.

Onze externe missie is het vinden van de beste combinatie van mensen en hun baan. Zeg maar, de ideale match tussen vraag en aanbod. Daarom bouwen wij aan langdurige relaties met onze klanten, leveranciers en onze eigen mensen. Open communicatie staat hierbij hoog in ons vaandel! Onze interne missie is het bieden van een optimale balans tussen werk, opleiding en privé voor al onze eigen medewerkers. Wil je meer weten over onze manier van werken of over de verschillende diensten die wij verlenen, aarzel niet om contact op te nemen. Wij komen graag - en geheel vrijblijvend! - langs.

lees meer

Contactpersoon Ralf Verhoef
030-7670086
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Nieuwegein