Vacature Leerling Elektromonteur - Zij instromer - Gratis omscholing - Omgeving Nieuwegein

Nieuwegein

Strevon
  • Strevon
  • Geen opleiding vereist
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Werkdag:
Op een zonnige donderdagochtend om 7:00 komt de bus van Kippersluis B.V. aan op een zakelijke klus in Nieuwegein. Elektromonteur Stephen is hier al een aantal weken bezig met verschillende elektraklussen. Vandaag gaat hij de elektrische installatie renoveren, vernieuwt hij de alarminstallaties en brandmeldinstallatie op dit werk. ‘Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk, omdat de klussen altijd uitdagend en erg afwisselend zijn' vertelt hij. Doordat er bij Kippersluis B.V. veel vraag naar werk is, zijn ze hard op zoek naar nieuwe collega's. Monteur Stephen werkt daardoor nu nog zelfstandig aan deze klus. In de toekomst hopen ze in teams te kunnen werken aan projecten. ‘Bij Kippersluis zetten we kwaliteit altijd boven kwantiteit, we zijn pas tevreden als alles perfect is' zo sluit monteur Stephen zijn verhaal.

lees meer

Gestelde eisen Wie ben jij?
· Je hebt een leergierige houding
· Je kunt zelfstandig werken
· Je kunt goed communiceren
· Je hebt gevoel voor humor
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 1.950 - € 2.500 p/m

Inclusief groeiplan. Naar mate jij je ontwikkeld, des te meer je gaat verdienen.
Extra informatie Wat kan je verwachten:
· Startsalaris € 1.950,- t/m € 2.500,- bruto p.m. + groeiplan
· Hecht team van monteurs
· Een gratis opleidingstraject tot elektromonteur
· Werkkleding pakket van Kippersluis B.V.
Bedrijfsomschrijving Ons bedrijf genaamd Kippersluis B.V. is in 1980 opgericht door Wim van Kippersluis. We zijn gevestigd in Nieuwegein en werken momenteel met 7 monteurs in vaste dienst en een aantal inleenkrachten. Onze cultuur binnen Kippersluis B.V. omschrijven we als open en eerlijk. De monteurs hebben een hechte band met elkaar en hebben allemaal de ambitie om door te groeien. Momenteel werken de monteurs veel zelfstandig aan de projecten, omdat er een groot tekort aan personeel is. Als monteur bij Kippersluis B.V. ben je leergierig en heb je interesse in de diensten. Het maakt ons niet uit waar je vandaan komt, als je maar open staat voor je eigen ontwikkeling en mee wilt bouwen aan Kippersluis B.V. Dankzij de hechte teamsfeer zijn de vrijdagmiddagborrel en teamuitjes extra gezellig.
Kippersluis B.V. wil samen met Strevon bijdragen aan jouw ontwikkeling! Dankzij het gratis opleidingstraject kun jij meteen starten als elektromonteur. Binnen Kippersluis B.V. liggen veel kansen en kan jij jezelf doorontwikkelen tot zelfstandig monteur.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Elektromonteur in Nieuwegein