Vacature Vrachtwagenchauffeurr - Nieuwegein

Nieuwegein

Olympia | Transport
  • Olympia | Transport
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • Parttime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als chauffeur bij onze opdrachtgever ben je een belangrijke schakel. Iedere dag ga je op pad met een collega, om diverse afvalstromen in te zamelen. Er zijn diverse mogelijkheden om te gaan rijden. Met een C rijbewijs en CE rijbewijs kun je gaan rijden, op bijvoorbeeld ook een haakwagen. De functie kan zowel fulltime als parttime worden ingevuld. Afhankelijk van de dienst start je tussen 06.00 en 06.30 en ben je eind van de dag weer klaar. In het weekend wordt er niet gewerkt.

Gestelde eisen

In het bezit zijn van rijbewijs, B, C en (CE). Een geldige code 95 en een bestuurderspas. Flexibel en klantgericht. Nauwkeurigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Enige technische kennis is gewenst om o.a. de prestaties van voertuigen controleren. Men zal moeten kunnen anticiperen op te verwachten problemen op de weg. Kennis van de verkeerswetgeving is een must.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie,  Afwisselend werk in een prettige werksfeer; een goede beloning passend bij de functie. CAO beroepsgoederenvervoer, instroom vanaf D4. Afwisseling in diensten (roldienst, afzetdienst, haakarmdienst). Werkkleding en werkschoenen worden verzorgd. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is gevestigd in het midden van het land in Nieuwegein, in de cirkel Dordrecht, Gorinchem en Utrecht. Het is een landelijke organisatie met diverse vestigingen. De sfeer is informeel en vriendelijk. 

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur C in Nieuwegein