Vacature Startersfunctie als Copywriter / Tekstschrijver bij een jong marketingbureau - Nijmegen

Nijmegen

StartersMatch
  • StartersMatch Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben je (bijna) afgestudeerd van een commerciële-, communicatie- of marketinggerichte opleiding (MBO/HBO/WO) en heb je een sterke affiniteit met het (her)schrijven van teksten? Ben je op zoek naar een jonge en dynamische werkomgeving waar jij volledig los kan gaan met jouw gevoel voor taal? Krijg jij energie van het schrijven van teksten die aansluiten op de 'Tone of Voice' van verschillende doelgroepen? Dan heeft deze snelgroeiende organisatie uit Nijmegen per direct een interessante functie voor jou!


Waar ga je werken?

Dit jonge en energieke online-marketingbureau uit Nijmegen is hard op zoek naar versterking in hun team. Ondanks dat ze pas 2 jaar onderweg zijn, hebben ze al een grote hoeveelheid opdrachtgevers aan zich weten te binden. Deze organisatie telt op dit moment dan ook meer dan 20 medewerkers. Daarbij richten zij zich met hun online-marketing diensten op klanten verspreid door het hele land (zowel groot als klein). Het dienstenpakket van deze organisatie is onder te verdelen in het bouwen van websites/webshops, SEO/SEA, Linkbuilding, Branding, Hosting en Domeinservices en tenslotte Websiteonderhoud. 


Wat ga je doen?

Als Copywriter zul je verantwoordelijk worden voor het schrijven en herschrijven van teksten. Hierin pas je jouw kennis toe op het gebied van SEO. Daarbij heb je de verantwoordelijkheid over meerdere eigen projecten tegelijk. Met een goed inlevingsvermogen kun jij je goed verplaatsen in de doelgroep. Ook weet jij hoe je verschillende doelgroepen dient aan te spreken. Dit doe je door met iedere doelgroep rekening te houden in de vorm van een passende schrijfstijl. 

Binnen het bedrijf heerst er een prettige en informele werksfeer. Ook krijg je de mogelijkheid om te werken waar je wilt. De cultuur is erg open en gedreven. Daarbij heeft iedereen de ambitie om persoonlijke groei te realiseren. Ze investeren dan ook graag in jouw ontwikkeling door het aanbieden van voldoende trainingsmogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld maandelijks trainingen voor iedereen. Uiteraard zorgen jouw collega’s er ook voor dat je leuke werkdagen zult gaan hebben.


Functiecriteria
  • Je kunt zelfstandig werken.
  • Je hebt ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Je bent tekstueel erg sterk en schrijft foutloos. 
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
  • Je vindt het leuk om te werken in een jong team.
Solliciteren

lees meer

Bedrijfsomschrijving StartersMatch bestaat omdat wij veelbelovend talent de kans willen bieden op een kickstart van hun carrière. Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van zowel jong talent als bedrijven door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden. Onze dienstverlening is voor jou als starter kosteloos.

Bij StartersMatch denken wij betrokken mee over jouw toekomst, welk carrière pad hierbij aansluit en welke organisatie hierbij past. Daarbij stellen wij jou altijd eerst de vraag: ‘Waar wil jij staan over 5 jaar?'. Onze doelstelling is dan ook om ervoor te zorgen dat jouw ontwikkeling altijd centraal staat bij jouw nieuwe baan.

Daarnaast denken wij samen met jou mee over jouw wensen en behoeften op het gebied van voorwaarden, een passende bedrijfscultuur en doorgroeimogelijkheden. Wij houden dan ook graag op persoonlijke, transparante en professionele contact met jou. Als je vooraf, tijdens of na je nieuwe baan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht voor advies en praktische vragen.

Ben je op zoek naar een mooie startersbaan? Reageer dan op een van onze vacatures!

Onze aanpak

- Een startersbaan die past bij jouw opleiding, wensen en behoeften.
- Persoonlijke en professionele begeleiding vanuit StartersMatch.
- StartersMatch werkt 100% gratis voor starters.

lees meer

Contactpersoon StartersMatch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Copywriter in Nijmegen Bekijk alle soortgelijke vacatures