Vacature Timmerman – Kozijnensteller | Regio Nijmegen

Nijmegen

Techvisie
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Vind jij het heerlijk om in de nieuwbouw te werken, ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Weet jij als geen ander het belang van het juist stellen van kozijnen, zodat je collega’s op de bouw ook door kunnen? Dan willen we jou vragen om te solliciteren op deze vacature, wij zijn namelijk op zoek naar ervaren Timmermannen/Kozijnenstellers in de regio Nijmegen.

Onze opdrachtgever is al sinds begin 1900 actief in de bouwsector. Ze helpen mens en maatschappij aan gebouwen die de kwaliteit van het wonen, werken, leren en leven verhogen. Ze ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden. De omgang met mensen is open, eerlijk en direct. De lijnen zijn kort, onder elkaar en naar iedereen die met hen werkt.

Functie-eisen

  • Aantoonbare werkervaring als timmerman.
  • Kennis van diverse materialen.
  • Betrouwbaar, gemotiveerd en een flexibele instelling.
  • In bezit van minimaal VCA.
  • In bezit van eigen vervoer.
  • Géén 7 tot 4 mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een marktconform salaris en de kans om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied. Daarnaast bieden wij een uitdagende opdracht in een prettige werkomgeving. Al onze medewerkers worden gekoppeld aan een accountmanager van Techvisie die voor de duur van de opdracht jouw persoonlijke aanspreekpunt is. Bevalt de samenwerking en het werk dan bekijkt de accountmanager samen met jou of we de samenwerking door kunnen zetten.

Over Techvisie
Wij stellen al sinds 1999 onze vakmensen beschikbaar voor de Nederlandse markt. Vanuit onze vijf vestigingen bemiddelen wij in technisch personeel in de volgende branches: industrie, elektro- en installatietechniek, metaal, infra, bouw en afbouw, schilders.

Wij zijn altijd aanwezig op de bouw wanneer er nieuwe vakmensen starten. Dit houdt de lijntjes kort en heeft voordelen voor alle partijen. Ook gedurende het project heeft de accountmanager geregeld contact met zowel de opdrachtgever als de vakkracht. Zo zorgen we er voor dat we op de hoogte zijn van wat er speelt. Als iets niet naar behoren verloopt kunnen we dit direct oplossen.

Ben je geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Edwin Heinsbroek via 06-81483013. Weet je zeker dat dit de functie voor jou is? Solliciteer dan vandaag nog!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij stellen al sinds 1999 jaar onze technische vakmensen beschikbaar voor de Nederlandse markt. Vanuit onze vijf vestigingen bemiddelen wij in technisch personeel in de volgende branches: industrie, elektro- en installatietechniek, metaal, infra, bouw en afbouw, schilders.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur Kozijnen in Nijmegen