Vacature Functie als Field Service Engineer bij een technische dienstverlener - Nijmegen

Nijmegen

StartersMatch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb jij (bijna) een Mbo3/4-opleiding richting ICT/Techniek afgerond en ben je op zoek naar een afwisselende functie waarbij je op veel plekken kan komen? Vind je het leuk om klanten een lach op hun gezicht te brengen? Dan is deze groeiende technische dienstverlener uit regio Nijmegen misschien wel op zoek naar jou! 


Waar ga je werken?

Dit bedrijf is een informele technische organisatie met een team van inmiddels c.a. 50 medewerkers waaronder relatief veel Young Professionals. Naast hun IT-diensten beschikt deze organisatie ook over een label wat gericht is op printers voor de zakelijke markt. Voor dit label zal jij dan ook werkzaam zijn als monteur. 

De cultuur binnen deze organisatie kan getypeerd worden als een informele en gezellig club mensen. Op het kantoor zijn flexibele werkplekken, waardoor je ook in aanraking komt met mensen van andere afdelingen op de momenten dat je op kantoor zit. Ook groeit deze organisatie hard met jaarlijks een aantal nieuwe mensen. Daarom zijn ze op zoek naar een frisse en jonge toevoeging aan hun Monteurs-team. 


Wat ga je doen?

Als Jr. Monteur ga jij vrijwel dagelijks op pad naar klanten. Je komt terecht in een leuke allround functie waarbij je klanten helpt met problemen t.a.v. storingen. Ook zal je bij klanten langs gaan voor het installeren van nieuwe producten. Ook zitten er genoeg dagen tussen dat je op kantoor bent. Hier kun je bijvoorbeeld overleggen met collega's, klanten op afstand helpen en installaties voorbereiden voor je volgende opdracht. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren en door te groeien. 

Functiecriteria
  • Je hebt een proactieve houding;
  • Je bent oplossingsgericht;
  • Je kunt goed zelfstandig werken;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je hebt (bijna) een technische/ICT Mbo-opleiding afgerond. 
Secundaire voorwaarden

Naast de goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris biedt de organisatie nog een aantal extra's:  

  • Een leaseauto; 
  • Een telefoon en laptop van de zaak. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving StartersMatch bestaat omdat wij veelbelovend talent de kans willen bieden op een kickstart van hun carrière. Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van zowel jong talent als bedrijven door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden. Onze dienstverlening is voor jou als starter kosteloos.

Bij StartersMatch denken wij betrokken mee over jouw toekomst, welk carrière pad hierbij aansluit en welke organisatie hierbij past. Daarbij stellen wij jou altijd eerst de vraag: ‘Waar wil jij staan over 5 jaar?'. Onze doelstelling is dan ook om ervoor te zorgen dat jouw ontwikkeling altijd centraal staat bij jouw nieuwe baan.

Daarnaast denken wij samen met jou mee over jouw wensen en behoeften op het gebied van voorwaarden, een passende bedrijfscultuur en doorgroeimogelijkheden. Wij houden dan ook graag op persoonlijke, transparante en professionele contact met jou. Als je vooraf, tijdens of na je nieuwe baan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht voor advies en praktische vragen.

Ben je op zoek naar een mooie startersbaan? Reageer dan op een van onze vacatures!

Onze aanpak

- Een startersbaan die past bij jouw opleiding, wensen en behoeften.
- Persoonlijke en professionele begeleiding vanuit StartersMatch.
- StartersMatch werkt 100% gratis voor starters.

lees meer

Contactpersoon StartersMatch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicemonteur in Nijmegen