Vacature Klantenservice medewerker - Nijmegen

Nijmegen

 • Salesupply B.V.
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Werken bij Salesupply betekent dat je in het hart van een wereldwijd netwerk opereert. Interactie met internationale teams die actief zijn in de meest levendige en interessante markten over de hele wereld is slechts een van de vele aspecten die het werken bij Salesupply uitdagend maakt.

Wat ga je doen?
Als customer service medewerker ben jij een van de belangrijkste schakels tussen onze klanten (vaak bedrijven in het buitenland) en de Nederlandse consument. Je bent het visitekaartje van de bedrijven onder onze hoede naar hun Nederlandse klanten toe. Het is belangrijk dat je beschikt over een flinke dosis inlevingsvermogen, dat je snel kunt schakelen en energie haalt uit het neerzetten van een optimale klantbeleving. 
Vanuit ons kantoor in Nijmegen werken we met een bevlogen team om onze klanten en consumenten iedere dag zo goed mogelijk van dienst te zijn.
De werktijden zijn in de meeste gevallen tijdens kantooruren. Het komt voor dat er vanwege seizoensverkoop buiten deze tijden een beroep op je wordt gedaan. Dit gebeurt altijd in goed overleg. Daarnaast kan het (incidenteel) zijn dat we als team trainingen volgen in het buitenland (ook buiten de EU).

Jouw werkzaamheden
 • Het telefonisch, via chat en per e-mail te woord staan van klanten die bestellingen plaatsen in diverse webshops
 • Het behandelen van vragen over producten en diensten in de pre– en after sales
 • Het actief begeleiden van klanten in het bestelproces van een online bestelling
 • Het uitwerken van offertes naar eindconsumenten
 • Wel zo fijn: koude acquisitie is in deze functie niet van toepassing

lees meer

Gestelde eisen Wat neem je mee?
Als ideale kandidaat werk je uitstekend zelfstandig, maar voel je je ook op je gemak in teamverband. Je hebt passie voor het actief verkopen en ondersteunen van producten en diensten. Je bent positief ingesteld, wilt van elke situatie het beste maken en bent bovenal heel klantgericht. Daarbij denk en handel je out-of-the box als dat nodig is. Middels interne en externe trainingen wordt je opgeleid tot professional in de e-commerce wereld.
 • MBO denkniveau
 • Een goed inlevingsvermogen en het om kunnen zetten van commerciële kansen in verkoop
 • Gevoel voor klantenservice, waarbij je meedenkt met de klant en gaat voor de beste oplossing
 • Je staat stevig in je schoenen en kan goed tegen stress
 • Je werkt nauwkeurig en werkt resultaat gericht
 • Je bent proactief, hebt hart voor de zaak en draagt verantwoordelijkheid voor je werk
 • Beheersing van kantoorsoftware, in het bijzonder Word en Excel (of vergelijkbaar: GSuite, Open Office)
 • We werken wereldwijd, dus je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal
 • Je bent fulltime beschikbaar en woont in de (directe) omgeving van Nijmegen
Wat krijg je van ons?
Je krijgt een functie waarin je veel kunt leren, met vrijheid in het nemen van initiatief.
We zijn een enthousiaste, jonge, snelgroeiende organisatie en je zit bij ons goed op je (werk)plek als je fan bent van korte lijnen. In deze functie bieden we je naast learning on the job ook opleidingsmogelijkheden, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Je komt te werken in ons nieuwe kantoor in Nijmegen (HQ) in een informele en prettige cultuur. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Daarnaast werken we op basis van vertrouwen en vinden we het belangrijk dat jij je thuis voelt, zodat we het maximale uit onze samenwerking kunnen halen, nu en in de toekomst!
Naast je salaris bieden we je een goede pensioenvoorziening, 25 vakantiedagen, leuke collega's en een top werksfeer!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie Waar maak je onderdeel van uit?
Salesupply is een wereldwijd e-commerce bedrijf, dat online retailers helpt om internationaal te groeien en met een relatief lage investering efficiënt en snel winst te boeken. Met ons innovatieve IT platform ondersteunen we inmiddels meer dan 350 bedrijven uit onder andere de mode, sport en autobranche. 
Interactie met internationale teams die actief zijn in de meest levendige en diverse markten over de hele wereld is slechts één van de vele aspecten die het werken bij Salesupply interessant maken.
Als winnaar van de Marketing Innovation Award 2013, winnaar Thuiswinkel Cross Border Award, genomineerd voor BVH Rising Star Award en recentelijk in de top 500 opgenomen van de Deloitte Fast 500 EMEA is Salesupply een wel gewaardeerde speler in het internationale e-commerce landschap.

Heb je zin in deze baan?
Mooi! 
Mail dan je motivatiebrief en uitgebreid CV naar [email protected] t.a.v. Sandra van Heumen-Jansen.
Denken we dat jij binnen het team kunt passen, dan nemen we persoonlijk contact met je op. We verwelkomen je daarna graag zo snel mogelijk. 
Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Salesupply weet als geen ander hoe je je customer experience optimaliseert. Sinds 2008 helpen wij succesvolle online retailers en brands met het bouwen van de perfecte customer experience. Dankzij onze e-commerce fulfilment - en klantenservice oplossingen kan jij je met volle aandacht richten op het verder uitbreiden van je business.

lees meer

Contactpersoon Sandra van Heumen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Customer Care Representative in Nijmegen