Vacature Assistent Accountant AA – Nijverdal

Nijverdal

WeCruite
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Introductie

Dit is een mooie functie voor een assistent accountant die verantwoordelijkheid wil en kan dragen. We zoeken een assistent accountant met de nodige ervaring en iemand met ambitie om zich steeds verder met advisering bezig te gaan houden. Onze opdrachtgever geeft je hiervoor alle kansen. 


Organisatie

Onze opdrachtgever is een landelijk opererend en top 10 accountantskantoor met 30 vestigingen en ongeveer 1000 collega’s in accountancy en bedrijfsadvies. Het grote voordeel van deze opdrachtgever is de combinatie van verschillende diensten onder één dak. Onze opdrachtgever biedt de volgende diensten: accountancy, audit, belastingadvies, salaris en personeel, corporate finance en juridisch advies. Door de combinatie van deze expertises en een kantoor bij jouw op de hoek helpen zij de resultaten van mkb-ondernemers te optimaliseren en langetermijnwaarde creëren. Binnen dit kantoor heerst een ontspannen, informele sfeer met mensen die het beste uit zichzelf en hun dienstverlening willen halen. Verder staat persoonlijke groei binnen dit kantoor centraal, want alleen als jij groeit, kan de business ook groeien.


Functie

Als assistent accountant werk je samen met een team van collega’s om ondernemers inzicht te geven in financiële cijfers. Deze ondernemers werken in het MKB. Technische bedrijven, detailhandels, zakelijke dienstverleners, zorgverleners en ondernemers in de recreatiebranche: allemaal kunnen ze op jouw betrokkenheid en deskundigheid vertrouwen. Je maakt gebruik van moderne IT-oplossingen om kwartaalcijfers te presenteren, je verzorgt fiscale aangiftes en je stelt de jaarrekening samen.

Verdere dagelijkse taken van jou als assistent accountant in Twente:

 • - Je signaleert adviespunten en bespreekt deze met je collega’s;
 • - Je werkt bij de klant op locatie om zichtbaar en dichtbij te zijn;
 • - Je gaat mee met besprekingen van de jaarrekening.

Ons cluster Twente-Salland, met vestigingen in Nijverdal en Hardenberg, telt in totaal 46 collega’s. We vinden het belangrijk dat je regelmatig op ons kantoor in Nijverdal werkt, aangezien daar het grootste gedeelte van je collega’s werkzaam is. Daarnaast heb je flexibiliteit om thuis te werken.


Functie-eisen
 • Diploma HBO Accountancy of Bedrijfseconomie;
 • Diploma AA (of studerend voor) is een pré;
 • Je bent gedreven in ICT en ziet uitdaging in verdere digitalisering;
 • Je bent communicatief vaardig en klantgericht.

Aanbod
 • Salaris tussen €2500,- en €3500,- bruto per maand o.b.v. fulltime;
 • 8% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen;
 • 46 leuke collega’s;
 • Betaalde opleidingsmogelijkheden;
 • Mogelijkheid om zelf eigenaar van de organisatie te worden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving De wereld om ons heen verandert en ook werknemers worden kritischer op een nieuwe werkgever en een nieuwe baan. Een duurzaam beleid, goede mogelijkheden voor ontwikkeling en een gezonde werk-/privébalans worden als vanzelfsprekend beschouwd. Daarom is het extra belangrijk om goed te luisteren en maatwerk te leveren.

WeCruite is een werving & selectie- en detacheringsbureau met oog voor detail. Focus en maatwerk. Precies wat nodig is om een duurzame match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat . Hierbij richten wij ons op financiële functies binnen de accountancy en het bedrijfsleven.

Wij nemen de tijd om elkaar te kennen. We proberen mee te denken, durven te adviseren en we denken in oplossingen. Hierbij kijken we verder dan de harde eisen en kijken we juist ook of de persoonlijkheden van opdrachtgever en kandidaat goed bij elkaar passen.

Het verschil wordt gemaakt in de details en juist die details zijn voor ons belangrijk. Wij geloven dat iedereen de kans nodig heeft om zich te blijven ontwikkelen en in die behoefte willen wij voorzien. Kan je bij je huidige werkgever niet de ontwikkeling pakken die je wilt? Of zoek je al enige tijd naar de juiste medewerker die jouw kantoor echt verder helpt? Laten we de tijd voor elkaar nemen en samen op zoek gaan naar de juiste oplossing.

Kleinschalig, op maat en voor jou. Samen moeten we het doen. WeCruite.

lees meer

Contactpersoon WeCruite
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Assistent Accountant in Nijverdal