Vacature Adviseur Particuliere Verzekeringen en RegioBank Nijverdal

Nijverdal

Veldsink Advies
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Jij wilt jouw carrière voortzetten bij het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland! Dat is mooi! Want Veldsink Advies zoekt een talentvolle commerciële adviseur die klanten verder wil helpen op het gebied van particuliere verzekeringen. Onze kracht is de persoonlijke en betrokken benadering naar zowel onze klanten als onze medewerkers! Ben jij ambitieus en wil jij het aanspreekpunt zijn voor onze klanten èn het gezicht zijn van onze vestiging? Dan hebben we een match!


Jouw job

Wij zijn een onafhankelijk lokaal assurantiekantoor waar je de ruimte krijgt om écht op de klantbehoefte in te spelen. We bieden jou de ruimte om zichtbaar en actief te zijn in netwerken en te groeien als Adviseur. Samen met jou gaan we bepalen wat jouw persoonlijke ambities en doelstellingen zijn. We bieden geen standaard programma, maar een persoonlijk ontwikkeltraject.

Als Adviseur Particuliere Verzekeringen bij Veldsink – Rensen in Nijverdal ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je adviseert over particuliere verzekeringen en bankproducten. In je dagelijkse werk sta je klanten voornamelijk telefonisch te woord, maar ontvang je mensen ook op kantoor voor een persoonlijk gesprek. Je adviseert, stelt offertes op en begeleidt de klant wanneer er schade is. Daarnaast verzorg je de aanvragen, voer je mutaties door en onderhoud je contact met verschillende maatschappijen. Omdat we een onafhankelijke tussenpersoon zijn, kun je de klant maatwerk bieden en heb je de keuze tussen verschillende producten van verschillende maatschappijen.

Voor onze Regiobank adviseer je klanten op het gebied van betalen en sparen en verricht je kashandelingen. Hierbij is het belangrijk dat je in staat bent een connectie te maken met de lokale klant. Veldsink en de bijbehorende Regiobank staan voor persoonlijke aandacht en jij bent de persoon die dat naar buiten uitstraalt.


Hier staan wij voor

Ons DNA maakt wie wij zijn en hoe wij, iedere dag weer, met onze klanten en elkaar omgaan. We vinden het daarom belangrijk dat nieuwe collega’s bij ons passen. Dit zijn de vier kernwaarden die samen ons DNA vormen:

Betrokken                                     Integer                                  Ondernemend                            Relatiegericht


Jij bent

Een commerciële adviseur op het gebied van particuliere verzekeringen en bankproducten. Elk gesprek met de klant zie je als een kans. Je bent proactief en straalt vertrouwen uit. Daarnaast is het belangrijk in deze job dat je voldoening haalt uit een uitstekende service richting jouw klanten.

Om de functie succesvol in te vullen, vragen we daarnaast het volgende:

 • een afgeronde mbo of hbo opleiding;
 • in het bezit van Wft Basis en Wft Schade Particulier (is een pré);
 • je hebt bij voorkeur al ervaring op het gebied van particuliere schadeverzekeringen;
 • Ervaring met bankproducten is een pré;
 • woonachtig in de omgeving Nijverdal/Rijssen/Almelo;
 • 32-40 uur per week beschikbaar.

Ben jij een talent met interesse in deze vacature maar heb je nog niet de juiste kennis en ervaring? Dan komen wij toch graag met je in contact om te kijken naar de mogelijkheden!


Dit zijn wij

Wij van Veldsink Advies maken het leven van onze klanten iedere dag een beetje beter door onze expertise uit te voeren: financieel advies verlenen met als doel het bieden van financiële rust. Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. We hebben op dit moment 60 advieskantoren en dit aantal stijgt nog steeds! Als grootste onafhankelijke intermediair van Nederland zijn we dan ook enorm gedreven, hebben we inlevingsvermogen, tonen we loyaliteit en vinden we het ontzettend belangrijk dat iedere collega zich optimaal kan ontwikkelen. Als Veldsink Advies zijn we onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven met samen meer dan 1300 medewerkers. Al onze Veldsink Advies kantoren blijven echter in hun kracht en staan lokaal, betrokken en dicht bij de klant.


Wij bieden

Als onze nieuwe collega kom je terecht in een fijn en hecht team binnen het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland! Je gaat werken op een lokaal assurantiekantoor, waar persoonlijke aandacht nog op één staat, in combinatie met een kerngezonde en groeiende organisatie met toekomstperspectief. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid, maar er is nog meer:

 • 29 vakantiedagen voor een goede werk-privé balans;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een marktconform salaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen en korting op je schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • Ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden ondersteund door de Veldsink Academy;
 • Voordeliger sporten;
 • Iedere 24e van de maand zie je jouw beloning op jouw bankrekening.
Wil jij deel uitmaken van de Veldsink-familie?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Reageer via onderstaande sollicitatiebutton en we nemen contact met je op! Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij  Dirk Smulders via 06-12404511 of [email protected]

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Nijverdal