Vacature HR medewerker - Nijverdal

Nijverdal

Olympia
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Loop jij warm voor alles wat met HR te maken heeft? Heb jij zin om de gepassioneerde rots in de branding? Dit het liefst bij een bedrijf waar je echt van meerwaarde kan zijn en terechtkomt in een groep betrokken en bevlogen collega’s? Lees dan gauw verder!

Als HR medewerker ben je altijd met gevarieerde taken bezig. Het ene moment beantwoord je een vraag van een collega over zijn verlofuren, het andere moment regel je een bos bloemen voor een jubilaris.
Je bent de vraagbaak als het gaat om het coördineren en begeleiden van het opleidingsprogramma van de opdrachtgever. Voor nieuwe medewerkers stel je een introductieprogramma op, dat je actief bewaakt en evalueert. Ook bewaak je de registratie van Rugexperts.

Je vindt het leuk om als gastheer/dame te fungeren tijdens de opleidingsdagen en zorgt hier dat alles op rolletjes loopt. Tussendoor regel je dat onze nieuwe stagiairs, die verdeeld zijn over de 35 vestigingen door het land op tijd hun welkomstpakketje ontvangen. Wijzigingen (declaraties, verlof, verzuim) m.b.t. salaris stem je af met de salarisadministratie (NUMBERS). Samen met je collega van de afdeling planning denk je actief mee in capaciteitsvraagstukken.

Je hebt een belangrijke rol in de gesprekkencyclus als het gaat om de voortgang van de medewerkers. Jij assisteert de manager en bewaak je de opvolging van de punten die hieruit voortkomen.

Tot slot maar zeker net zo belangrijk help je ons met de in- en externe communicatie om zo het werkgeversmerk te bekrachtigen.

lees meer

Gestelde eisen
 • HBO werk- en denkniveau. (Bijvoorbeeld een afgeronde opleiding HBO- HRM);
 • Je bent enthousiast, mensgericht en ijverig;
 • Je beschikt uiteraard over uitstekende Microsoft Office vaardigheden;
 • Kennis van een HR-systeem is handig maar niet noodzakelijk.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 p/m
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
 • Op basis van je ervaring een maandsalaris van maximaal €2500,- op basis van een werkweek van 38 uur;
 • Jouw werkdagen worden in overleg bepaald, daarnaast is het mogelijk om 1 dag thuis te werken;
 • Je bouwt na 26-gewerkte weken pensioen op;
 • Daarnaast bouw je vakantie-uren op en 8,33% vakantiegeld;
 • In goed overleg is zowel fulltime als parttime werken mogelijk;
 • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen;
 • Flexibiliteit om je ervaring op de juiste manier te gebruiken!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever staat bekend als een betrokken werkgever met hart voor de medewerker. We werken nauw samen in een team van gedreven collega’s. De lijnen zijn kort waardoor er veel ruimte is voor nieuwe initiatieven die bijdragen aan een goede werksfeer. Dit vinden we naast onze taak als zorgverlener een zeer belangrijke pijler in ons bestaan. Binnen het bedrijf wordt er veel waarde gehecht voor een prettige werksfeer binnen een dynamische organisatie en investeren in een relatie voor de lange termijn.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures HR Medewerker in Nijverdal