Vacature Vakantiewerk schoonmaak Hof van Saksen - Nooitgedacht

Nooitgedacht

CSU
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?

Vakantiewerk schoonmaak Hof van Saksen

Locatie: Hof van Saksen in Nooitgedacht


Uren:8 uur per week

Vakantiewerk bij CSU
Bij jouw vakantiebaan als schoonmaak medewerker steek jij de handen uit de mouwen op vakantiepark Hof van Saksen in Nooitgedacht. Bij CSU is je vakantiebaan meer dan alleen schoonmaken. Als schoonmaak medewerker ben jij van vitaal belang in onze samenleving. Samen met je collega’s zorg jij voor een schone en veilige omgeving. Zo ervaren de gasten van het park een optimaal vakantiegevoel en genieten zij vanaf het moment dat ze aankomen bij de accommodatie. Benieuwd naar het werk op een vakantiepark? Bekijk de video!

Met vakantiewerk in de schoonmaak zit je goed bij CSU. Je werkt op maandag en vrijdag, dus nog genoeg mogelijkheden om te chillen met je vrienden. Ook verdien je extra geld voor je eigen vakantie, die supervette game of misschien het schoolgeld van volgend jaar?

Dit ga je doen

  • Je bent beschikbaar voor 8 uur per week, op de wisseldagen maandag en vrijdag. Op de wisseldagen checken de gasten in en uit op het vakantiepark.
  • Je werkt tussen 10:00 en 15:00 uur;
  • Je verzorgt de schoonmaak van het sanitair, de badkamer, de keuken en de slaapkamer;
  • Je verschoont de bedden en maakt de bedden op;
  • Je stofzuigt en dweilt de vloeren.

Voor de beste mensen…

…hebben we het beste vakantiewerk. Zodra je start als schoonmaak medewerker mag je tussen 14 juni en 17 september rekenen op een all-in salaris tussen de € 9,00 en €13,59 per uur! Je kunt gelijk gebruik maken van je vakantiegeld en verlofuren
Winactie!
Bij CSU verdien je meer! Verdubbel nu je salaris met werk op een vakantiepark. Gedurende de vakantieperiode (14 juni t/m 31 augustus) maak je kans om je salaris van één periode (4 weken) te verdubbelen. Bekijk de voorwaarden hier.

Iedereen is welkom bij CSU
CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij ons werk je met 16.000 trotse collega’s. Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. Samen zijn wij al meer dan 50 jaar scherp op schoon.

Aan het werk
Ons succes begint bij jou. Of eigenlijk begint het bij jouw sollicitatie naar deze vacature voor schoonmaak medewerker op het vakantiepark Hof van Saksen in Nooitgedacht.

Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Marianne Mulder, Recruiter , beantwoordt je vragen via 06-22384561 of [email protected]

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 9,00 - € 13,59 p/u
Bedrijfsomschrijving Met ruim 16.000 medewerkers is CSU een nummer 1 schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste werkgevers van Nederland. Prima werk, goed salaris, dichtbij en met gunstige werktijden. Echt iets voor jou!
Contactpersoon CSU
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker Vakantiewerk in Nooitgedacht Bekijk alle soortgelijke vacatures