Vacature Allround trekkerchauffeur in Noordgouwe

Noordgouwe

BaneninhetGroen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Je hebt het overzicht over de hele weg. We hebben het niet over een auto, we hebben het over een trekker! Wil jij graag weer aan de slag als trekkerchauffeur? Lees dan zeker verder want misschien zit jij binnenkort achter het stuur van een mooie trekker.
Wat ga je doen?

Het werk als trekkerchauffeur is erg afwisselend. De ene keer ben je zelfstandig aan het werk en de andere keer ga je met een team op pad. Als jouw trekker klein onderhoud nodig heeft weet je precies hoe het moet. Je bent voornamelijk bezig met het maaien van stroken gras langs de weg en de slootkanten. De sloten uitbaggeren komt ook voor. Aan het begin van de dag stippel je een efficiënte oute uit die je daarna kan rijden met de trekker. Voor het transporteren van grond of andere voertuigen zijn we bij jou aan het goede adres. In het winterseizoen ben je meer bezig met het snoeien van bomen. Al het afval voer je af naar de zaak. Om het spannend te houden vertellen we nog niet op welk merk trekker je gaat rijden.

lees meer

Gestelde eisen
Wat breng je mee?

Van jou als trekkerchauffeur verwachten wij dat je ervaring hebt als trekkerchauffeur of machinist. Omdat je werk zo afwisselend is moet je openstaan voor alle voorkomende werkzaamheden. Trekker rijden zonder rijbewijs mag natuurlijk niet. Daarom moet je in het bezit zijn van rijbewijs BE.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto aanhanger (BE)
Extra informatie
Wat mag je van ons verwachten?

Je gaat aan de slag bij een mooi bedrijf dat kwalitatief goed werken hoog in het vaandel heeft staan. Als je een eigen inbreng hebt binnen het bedrijf is er genoeg ruimte om het erover te hebben. Het team waarmee je gaat werken is heel gezellig en kan het met iedereen goed vinden. Geen dag is hetzelfde als trekkerchauffeur in deze functie! Een goed salaris mag je zeker verwachten van de opdrachtgever.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Baneninhetgroen behoort tot één van de grootste intermediairs tussen groen talent en werkgevers in de groenvoorziening, de hoveniersbranche en de loonwerk sector. Als het werving- en selectiebureau voor de groene sector werken wij voor verschillende opdrachtgevers zoals gerenommeerde hoveniersbedrijven, gemeenten en grotere groenbedrijven in heel Nederland. Voor de invulling van de groene vacatures kiezen wij bewust voor een landelijke aanpak. Zo verzorgen wij voor verschillende groenbedrijven in heel Nederland de werving- en selectie voor specifieke functies binnen de groensector.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Chauffeur C in Noordgouwe Bekijk alle soortgelijke vacatures