Vacature Administratief Medewerker Schadeverzekeringen - Nuenen

Nuenen

VCN
 • VCN
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie op gebied van Schadebehandeling? En noem jij jezelf een echte administratieve duizendpoot? Dan komen wij graag met je in contact om te kijken of jij ons team kan versterken!


Jouw Job!

Als administratief medewerker binnen ons gezellige en hechte schadeteam ondersteun je jouw collega’s (schadebehandelaars) bij allerhande administratieve werkzaamheden. Als onze nieuwe collega word jij verantwoordelijk voor alle inkomende schadecorrespondentie. De correspondentie komt binnen via bijvoorbeeld de fysieke post of per e-mail. Jij beheert de inkomende e-mails van klanten, verzekeringsmaatschappijen, verzekeraars, experts en reparateurs en draagt zorg voor een correcte toewijzing op het dossier in ons systeem ANVA. Je hebt veel contact met de schadebehandelaars voor een optimale samenwerking en jouw dagelijkse werkzaamheden zien er als volgt uit:

 • Inkomende post ( fysieke post en e-mail) toewijzen op het juiste schade dossier;
 • Telefonisch contact met verzekeraars voor eenvoudige inkomende vragen;
 • Bij schades ook beoordeling doen zoals dekkingsverificatie;
 • Boeken van eenvoudige betaalopdrachten, zoals het betalen van ruitschade en telefoonschade.

lees meer

Gestelde eisen

Wie ben jij?

Je bent communicatief vaardig, organisatorisch sterk en kunt zelfstandig werken. Daarnaast heb je een kritische blik en denk je in oplossingen en ideeën voor de toekomst. Vertel ons gerust hoe jij denkt dat we zaken beter of anders kunnen inrichten!

Wij zoeken een collega waar het schade team de volledige administratieve taken bij kan neerleggen en waar men blindelings op kan gaan vertrouwen. Iemand die een dosis energie uit onze ondersteunende administratieve functie haalt. Idealiter heb je ervaring bij een tussenpersoon of bij een andere serviceprovider.

 • Je bent minimaal in het bezit van een Mbo-diploma in combinatie met een Hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante en recente werkervaring opgedaan als administratief medewerker;
 • Je hebt een ‘drive’ om op een proactieve wijze je collega’s te ondersteunen, je in te leven en mee te denken met de klant;
 • Je bent communicatief sterk en hebt een servicegerichte instelling;
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van een Wft Basis diploma.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie

Wat bieden wij?

Binnen onze organisatie zal je een oproep contract ontvangen, maar we verwachten dat er tenminste voor het komende jaar genoeg werk ligt zodat je lekker aan de slag kunt. Er is zeker een kans op een verlenging van je werkzaamheden, maar het kan ook zijn dat het werk na ongeveer één jaar ophoudt. Wil je doorgroeien binnen onze organisatie en heb je de ambitie en vaardigheden om jezelf verder te ontwikkelen in een andere rol bij ons? Laat dat zeker weten en dan kijken we met je naar de mogelijkheden!

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie waar we fijn met elkaar en onze klanten samenwerken. Je ontvangt een marktconform salaris en gaat 32, 36 of 40 uur per week werken (afhankelijk van jouw beschikbaarheid).

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Wie zijn wij?

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer.

Je valt onder de schade afdeling waar je bij komt te zitten bestaat uit 25 collega’s die zich allemaal bezig houden met het behandelen van schades. Het schade team is onderverdeeld in vier verschillende branches: motorrijtuigen, brand, aansprakelijkheid en varia. Al deze collega’s kunnen je helpen op de schades goed te beoordelen en uit te leggen aan onze klanten.

Ons team

Binnen de schadeafdeling van VCN in Nuenen heerst een professionele, informele en ondernemende werksfeer. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat kennis onderling gedeeld wordt, zodat we zo effectief mogelijk kunnen handelen.

lees meer

Contactpersoon VCN
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Nuenen