Vacature INTERIEURVERZORG(ST)ER s-HERTOGENBOSCH - Nuland

Nuland

  • Nellen Schoonmaakdiensten Bedrijfsprofiel
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 4 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature FAMILIE BEDRIJF ZOEKT VERSTERKING:

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, een functie waar jij al je energie en enthousiasme in kwijt kunt? Dan ben je bij Nellen Schoonmaakdiensten aan het juiste adres!
Nellen Schoonmaakdiensten staat bekend in de markt om onze service en het meedenken met onze klanten: het net een stapje extra zetten voor onze klanten!
Ben jij de persoon die ons hierbij kan helpen?

We zoeken collega's voor vaste opdrachtgevers in de regio 's-Hertogenbosch, Uden/Veghel, Oss en overige delen van Zuid-Nederland!
Werken bij Nellen Schoonmaakdiensten betekent:
• de sfeer en saamhorigheid van een familiebedrijf
• altijd aandacht voor onze mensen en opdrachtgevers
• vrijheid én verantwoordelijkheid
• prima arbeidsvoorwaarden
Huidige vacature:

INTERIEURVERZORG(ST)ER 's-HERTOGENBOSCH :
Parttime (10 - 30 uur per week)
Voor diverse opdrachtgevers in 's-Hertogenbosch
zijn wij op zoek naar een enthousiaste, nette, zelfstandige interieurverzorg(st)er.
Werktijden:
Maandag t/m vrijdag, diverse tijden.
Heb ik iets losgemaakt in jou? Neem dan gerust contact op! Ik maak graag kennis met jou!
Vriendelijke groet,
Martijn Pullen.

lees meer

Gestelde eisen Het schoonmaken van kantoorpanden. Je dient representatief en zelfstandig schoonmaakwerkzaamheden te kunnen verrichten.
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto Min. € 11,44 p/m
Bedrijfsomschrijving Het is alweer ruim 30 jaar geleden dat glazenwasser Peter Nellen naast het werk voor zijn toenmalige werkgever als zelfstandig ondernemer aan de slag ging. Na 12 jaar trouw dienstverband begon hij samen met zijn vrouw en daarna snel met enkele medewerkers zijn eigen schoonmaakbedrijf. Direct wist hij zich te onderscheiden op diverse specialismen in de schoonmaakbranche. Naast het wassen van de ramen nam hij ook het dagelijkse schoonmaakonderhoud en specialistisch vloeronderhoud op zich.


Nu, 30 jaar later, staan wij bekend als een dynamisch schoonmaakbedrijf dat zorgt voor schone gebouwen van zowel de binnen- als de buitenzijde voor particulier, bedrijf of instelling. Regulier schoonmaakonderhoud is van groot belang voor zowel het gebouw als de gebruiker daarvan. Daarnaast heeft het gebouw structureel gepast onderhoud nodig om te zorgen dat er geen onnodige gebruikersschade aan het gebouw ontstaat.


Nellen Schoonmaakdiensten maakt gebruik van gekeurde gebruiksmaterialen en gebruiksvriendelijke schoonmaakproducten. Tevens zijn wij aangesloten bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) en geregistreerd bij de Raad voor Arbeidsverhoudingen- en Glazenwassersbranche (RAS). Ook zijn we in het bezit van het VCA* en ISO 9001:2008 certificaat.


Het motto van Nellen Schoonmaakdiensten is dat een gebruiker zijn werk kan uitvoeren in een frisse en hygiënische omgeving in een keurig onderhouden pand. Samen met onze ruim 120 medewerkers tellende organisatie bewijzen wij dagelijks weer dat het totale schoonmaakonderhoud bij ons in goede handen is.

lees meer

Contactpersoon Martijn Pullen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Nuland