Vacature Medewerker groenvoorziening in Oirschot

Oirschot

BaneninhetGroen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Werk jij het liefst zelfstandig? kom jij graag op verschillende plekken en wil je graag onderhoudswerk in het groen verrichten? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou! Je komt te werken bij een mooi familiebedrijf met een no-nonsense-mentaliteit die een goede sfeer belangrijk vinden. Het bedrijf voert onderhoudswerk en aanlegwerk uit voor de zorg, de overheid, bedrijven en particulieren.
Wat ga je doen?

In heel Nederland zijn rioolzuiveringen te vinden. Voor omgeving Oirschot is onze opdrachtgever op zoek naar een medewerker groenvoorziening die de omgeving van de rioolzuiveringen netjes houdt. Door jouw werk kunnen de mensen die de rioolzuiveringen controleren goed hun werk doen. Je levert indirect een bijdrage aan schoon (drink)water!

Je gaat vaak in een andere omgeving aan de slag. Dat maakt het afwisselend! Je werkt grotendeels zelfstandig waardoor je veel vrijheid hebt. Werkzaamheden die je verricht zijn hagen knippen, snoeien, bosmaaien, schoffelen en andere veelvoorkomende onderhoudswerzaamheden. 

Je gaat op pad met een bus van de zaak. Het kan zijn dat je af en toe een collega mee hebt. Het is belangrijk dat je zelf ziet wat er gedaan moet worden en dit vervolgens zonder problemen uitvoert. Wanneer je een probleem signaleert, geef je dit door aan de uitvoerder. 

lees meer

Gestelde eisen
Wat breng je mee?

Zie jij het zitten om lekker zelfstandig onderhoudswerkzaamheden te verrichten? Wij vragen het volgende:

  • Enige onderhoudservaring in het grote groen
  • VCA (eventueel via ons te behalen)
  • Rijbewijs B 
  • Woonachtig in regio Oirschot

Heb jij geen ervaring? Dan nodigen we je ook uit om te solliciteren! Wanneer je beschikt over de juiste mentaliteit denken wij altijd in mogelijkheden. 

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 2.400 p/m
Extra informatie
Wat mag je van ons verwachten?
  • De kilometers worden vergoed
  • Wij hanteren een nette salarisafhandeling
  • Wij helpen je van A tot Z om de ideale baan te helpen
  • Bij goed functioneren kans op een dienstverband rechtstreeks bij de opdrachtgever

lees meer

Bedrijfsomschrijving Baneninhetgroen behoort tot één van de grootste intermediairs tussen groen talent en werkgevers in de groenvoorziening, de hoveniersbranche en de loonwerk sector. Als het werving- en selectiebureau voor de groene sector werken wij voor verschillende opdrachtgevers zoals gerenommeerde hoveniersbedrijven, gemeenten en grotere groenbedrijven in heel Nederland. Voor de invulling van de groene vacatures kiezen wij bewust voor een landelijke aanpak. Zo verzorgen wij voor verschillende groenbedrijven in heel Nederland de werving- en selectie voor specifieke functies binnen de groensector.

lees meer

Contactpersoon BaneninhetGroen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Groenvoorziening in Oirschot Bekijk alle soortgelijke vacatures