Vacature Schoonmaak medewerker - Oirschot

Oirschot

Asito
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij beschikbaar op maandag tot en met vrijdag van 16:30-19:20 uur? Ben jij enthousiast, weet jij van aanpakken en ben jij woonachtig in de omgeving van Oirschot? Dan word jij wellicht onze nieuwe collega. Het schoonmaken van kantoorruimtes en sanitair behoren tot jou taak. Wij verwelkomen graag een enthousiaste collega die beschikbaar is op maandag tot en met vrijdag 16:30-19:20 uur. Je krijgt een contract voor 14 uur per week.

Uren: 14,17 uur per week
Plaats: OIRSCHOT 30-3-2021 00:00:00


Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Schoonmaak medewerker die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Algemene schoonmaakwerkzaamheden zoals o.a.: bureaus poetsen, prullenbakken legen en sanitair reinigen;
  • Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast;
  • Werkzaamheden afstemmen met je leidinggevende.
Wat vragen wij van jou?

Je hebt een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling; Jouw kennis van de Nederlandse taal is goed; Een flexibele instelling; Je vindt het leuk zelfstandig te werken en je ziet werk liggen.Locatie: Oirschot


Wat hebben wij te bieden?

Bij 21 jaar of ouder verdien je minimaal €11,44 bruto per uur;Eindejaarsuitkering;Goede pensioen regeling;Opleidingen om je te ontwikkelen in je vakgebied;Een extra vakantie dag die je kan opnemen op je verjaardag;Kortingen op diverse verzekeringen.


Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Eefje Nillesen, [email protected]
Solliciteren kan tot en met woensdag 30 juni 2021

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Asito is één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. De collega’s bij Asito hebben iets gemeenschappelijk; ze houden van hun werk. Ze zijn trots op wat ze doen en ze voelen zich thuis bij Asito. Wij noemen dat het Asito-gevoel. Wij doen dankbaar werk en dat doen wij met plezier en zo goed mogelijk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij zijn schoonmaakbedrijf Asito. Bij ons staat het verbinden van mensen voorop. Dit doen we door onze medewerkers op een kleurrijke manier te verbinden met onze klanten en de maatschappij. Bij Asito werken mensen van meer dan 100 nationaliteiten. Iedere dag zien we de meerwaarde van deze diversiteit van karakters. Door het samenwerken met mensen van verschillende achtergronden, verschillende culturen, met verschillende overtuigingen en ideeën, wordt een organisatie niet alleen interessanter, maar ook succesvoller. Wij noemen dat de kracht van kleur. Wil je hier ook deel van uitmaken?

lees meer

Contactpersoon Asito
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Oirschot