Vacature Logistiek Medewerker - Oirschot

Oirschot

BaanMeesters B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Het bedrijf

Deze organisatie biedt oplossingen op het gebied van koeling en airconditioning. Er heerst een echte no-nonsense, informele, collegiale cultuur waarbij ieders inzet gezien en gewaardeerd wordt. Je komt te werken in een modern gebouw waar moderne technieken gebruikt worden. Mocht je een zware werkdag hebben gehad dan is er altijd ruimte om even je hoofd leeg te maken in de fitness ruimte.

De baan

Jij bent de schakel in het proces, dat er mede voor zorgt, dat het bedrijf de belofte aan zowel interne en externe klanten kan waarmaken. Je draagt bij aan het succes van de organisatie. Als Medewerker Geretourneerde Goederen (Employee Returned Goods) ben je betrokken bij alle activiteiten in het magazijn en expeditie. Je gaat assisteren bij de ontvangst, opslag en uitgifte van goederen. Je bent bijvoorbeeld bezig met het ontvangen van retourzendingen, verwerken van deze retourzendingen, versturen van defecte goederen naar leveranciers etc. Hierbij zorg je dat er voldaan wordt aan de vastgestelde normen voor kwaliteit en kwantiteit. Het is belangrijk dat je fysiek fit bent en secuur en georganiseerd te werk gaat. Ook ben je verantwoordelijk voor al je overige werkzaamheden in het magazijn zoals het schoonmaken en onderhouden.

Functie eisen

  • Minimaal MBO3 werk- en denkniveau;
  • Je moet kunnen werken onder tijdsdruk;
  • Je hebt kennis van magazijnprocessen en diverse aspecten betreft de goederen- en informatiestroom;
  • Je bent fysiek fit;
  • Je werkt secuur en georganiseerd.

Wij bieden

  • Je inzet wordt gewaardeerd, no-nonsense cultuur;
  • Een goed salaris conform CAO, ervaring en leeftijd;
  • Informele, collegiale werksfeer;
  • Goede voorzieningen waaronder een fitnessruimte.

Reageren

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Manon Broersen op telefoonnummer 0341-437030. Ben je geïnteresseerd in deze functie ontvangen wij graag jouw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: [email protected]


lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij regelen werk binnen de branches Techniek, Interieurbouw, Bouw, Schilders, Hoveniers en Stratenmakers. Door ons uitgebreide netwerk van kleine en grote werkgevers en onze specialisatie in de maakberoepen zijn we in staat jou de mooiste vacature of werkgever in de regio bieden. We bieden vooral werk voor de lange termijn en vast dienstverband. We gaan voor prima arbeidsvoorwaarden en een korte reisafstand.

Ons team heeft jarenlange ervaring en werkt met enthousiasme voor de juiste match en de mooiste banen. Met onze oer-Hollandse werkmentaliteit staan we voor betrokkenheid, nuchterheid en daadkracht. Door de intensieve samenwerking met onze partners en ons uitgebreide netwerk bieden we een uitstekende service en beschikken over alle certificaten, lidmaatschappen en verklaringen die binnen de branche nodig zijn.

lees meer

Contactpersoon BaanMeesters B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Oirschot