Vacature Trainee | Junior Pensioenadviseur Binnendienst Oisterwijk

Oisterwijk

Veldsink Advies
 • Veldsink Advies Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Traineeship
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Jij wilt jouw carrière sterk starten bij het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland! Dat is mooi! Want Veldsink Pensioen Consult zoekt een commerciële talentvolle hbo-starter voor de vestiging in Oisterwijk die zich wil ontwikkelen tot pensioenadviseur. Onze kracht is de persoonlijke en betrokken benadering naar zowel onze klanten als onze medewerkers. Om ervoor te zorgen dat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen, bieden wij diverse opleidingen en trainingen aan die ondersteund worden door onze eigen Veldsink Academy. Vind jij het gaaf om jouw commerciële steentje bij te dragen in de verdere groei van onze organisatie? Dan maken wij graag kennis met jou!


Jouw ontwikkeling

Samen met jou gaan we bepalen wat jouw persoonlijke ambities en doelstellingen zijn. We bieden geen standaard programma, maar een persoonlijk ontwikkeltraject. Wij geloven in het principe ‘learning by doing’. Dit betekent dat jij vanaf dag één sterk van start gaat als junior adviseur pensioenen. Samen met je collega’s word je het aanspreekpunt voor onze klanten. Je adviseert, stelt offertes op en begeleidt de klant wanneer er vragen zijn omtrent pensioenen. In je dagelijkse werk sta je klanten voornamelijk telefonisch te woord, maar ontvang je mensen ook op kantoor voor een persoonlijk gesprek. Op termijn liggen er doorgroeimogelijkheden richting de rol van pensioenadviseur buitendienst.

Naast ‘learning-on-the-job’ ga je aan de slag met vakgerichte Wft opleidingen, zoals Wft Basis, Wft Pensioenen en Wft Vermogen. Dit is de ideale manier om kennis te maken met de financiële dienstverlening en jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige gesprekspartner voor onze klant.


Dit zijn wij

Bij Veldsink Pensioen Consult adviseren we op elk gebied, zolang het maar met pensioen te maken heeft. Ons pensioenteam is op diverse locaties in het land gevestigd. Door het bundelen van kennis en kwaliteit blijven we ook naar de toekomst toe in staat om de klant proactief en op een professionele, persoonlijke en herkenbare manier van advies voorzien.

Veldsink Pensioen Consult is een gespecialiseerd bedrijfsonderdeel van Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Op dit moment bestaan we uit ruim 50 advieskantoren en we blijven groeien. De groei ontstaat door onze enorme gedrevenheid, inlevingsvermogen, loyaliteit en het feit dat iedere werknemer de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. We zijn onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven en ruim 1000 werknemers. Onze Veldsink kantoren blijven echter lokaal, betrokken en dicht bij de klant!

Wil je meer weten over het team van Veldsink Pensioen Consult? Bekijk dan jouw toekomstig collega’s via deze link.


Hier staan wij voor

Ons DNA maakt wie wij zijn en hoe wij, iedere dag weer, met onze klanten en elkaar omgaan. We vinden het daarom belangrijk dat nieuwe collega’s bij ons passen. Dit zijn de vier kernwaarden die samen ons DNA vormen:

Betrokken                                     Integer                                  Ondernemend                            Relatiegericht


Dit ben jij

Ben jij een gemotiveerde en gedreven persoonlijkheid met een commerciële en dienstverlenende drive? Heb jij aantoonbaar HBO werk- en denkniveau (verkregen door opleiding of werkervaring), herken jij jezelf in ons DNA en sta je te popelen om aan de slag te gaan en jezelf verder te ontwikkelen bij een succesvolle en groeiende adviesorganisatie? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!


Wij bieden

Als onze nieuwe collega kom je terecht in een fijn en hecht team binnen het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland! Je gaat werken op een lokaal advieskantoor, waar persoonlijke aandacht nog op één staat, in combinatie met een kerngezonde en groeiende organisatie met toekomstperspectief. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid, maar er is nog meer:

 • 29 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • Voordeliger sporten;
 • Iedere 24e van de maand zie je jouw beloning op jouw bankrekening.
Enthousiast geworden?

Wil jij onderdeel uitmaken van de Veldsink familie? Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Reageer via onderstaande sollicitatiebutton en we nemen contact met je op! Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Nikki Hermans (recruiter) via [email protected] of 06 38 90 80 55.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Intelligence Consultant in Oisterwijk