Vacature Vrachtwagenchauffeur CE portaalarmauto locatie Oisterwijk

Oisterwijk

Spelt Afvalinzameling b.v.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor onze vestiging in Oisterwijk zoeken wij een vrachtwagenchauffeur CE.

DE FUNCTIE
Als vrachtwagenchauffeur rijd je op een portaalwagen met aanhanger. Je haalt en brengt diverse containers bij bedrijven en particulieren. Jij bent verantwoordelijk voor het veilig transporteren van de containers met een van onze vrachtwagens.

WIE ZOEKEN WIJ
Wij zoeken een enthousiaste collega die het chauffeursteam van Spelt afvalinzameling Oisterwijk komt versterken. Samen met collega’s zorg je ervoor dat alle containers gehaald en gebracht worden van en naar de juiste locatie. Je voert je opdrachten uit volgens opgave van de planner.

Wij werken van maandag tot en met vrijdag tussen 06.00 en 18.00 uur en af en toe op zaterdag.

Je bent in het bezit van rijbewijs CE en code 95

WAT BIEDT SPELT JOU?
Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bijhouden van code 95 behoort tot de functie en wordt geregeld door Spelt.
Wij zijn een familiebedrijf waar collega’s elkaar kennen.

Heb je interesse in deze functie? Mail dan met Rianne of Caroline

lees meer

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Extra informatie
Caroline Beijer en Rianne Spelt

Personeel en Organisatie

[email protected]
0172 – 539541

Bedrijfsomschrijving Spelt is een gezond familiebedrijf, sterk in het inzamelen en verwerken van afvalstromen en sterk in het uitvoeren van grondwerkprojecten.

Door duurzaamheid voorop te houden zijn wij erin geslaagd vrijwel alle afvalstoffen te recyclen en om te zetten naar grondstoffen en energie. Afvalstoffen zien we niet meer als afval maar als grondstoffen. Door onze juiste aandacht voor de afvalstromen kunnen we primaire materialen beschermen en dragen we bij aan de circulaire economie. Een besparing van grondstoffen is een directe winst voor het milieu.
Op een eenvoudig en transparant wijze analyseren wij uw afvalprobleem en bieden u een betrouwbare duurzame oplossing. Deze oplossing bieden wij binnen het totaalpakket die wij graag verzorgen.

Voor civiele werkzaamheden bieden wij dezelfde transparante totaaloplossingen, waarbij we meedenken in het gehele proces. Door in de voorbereidingsfase rekening te houden met alternatieve werkwijzen en materialen kunnen wij voordelen ook werkelijk realiseren. In onze sloop- en grondwerkoplossingen zijn een veilige uitvoering en een kwalitatief hoogwaardig resultaat de belangrijkste uitgangspunten.

lees meer

Contactpersoon Spelt Afvalinzameling b.v.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur CE in Oisterwijk