Vacature Productiemedewerker Metalektro | Dagdienst - Oisterwijk

Oisterwijk

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor onze opdrachtgever in Oisterwijk zijn wij op zoek naar een "Handige Harry'!

Ben jij iemand die staat voor kwaliteit, heb je oog voor detail en wil je graag per direct en voor de lange termijn aan de slag?

Lees dan hieronder snel verder en solliciteer direct!


WAT GA JE DOEN?

Onze opdrachtgever is een producent van dure machines die over de hele wereld verkocht worden. In deze mooie fabriek worden deze machines opgebouwd en uiteindelijk ook verpakt en verstuurd. In het productieproces binnen dit bedrijf zorgen een aantal logistiek medewerkers ervoor dat de jij en je collega's de juiste onderdelen voor de machines aangeleverd krijgen.

Jouw nieuwe functie zal starten met een zeer goed en uitgebreid inwerktraject. Jouw leidinggevende en collega's zorgen ervoor dat jij snel productkennis krijgt en ook alles van het werkproces te weten komt. Als je eenmaal ingewerkt bent ga je lekker aan de slag en ga je je voornamelijk bezighouden met het opbouwen van machines, het uitgebreid testen van de machines en eventueel ook het opsporen en verhelpen van storingen. Ook de kwaliteitscontrole van jouw werk en een stukje bijbehorende administratie- en computerwerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Binnen dit bedrijf worden veel verschillende machines gemaakt en daardoor houd je erg veel afwisseling in het werk en is geen dag hetzelfde. Verder houd jij je natuurlijk aan alle regeltjes, veiligheid voorop! Aan het eind van de dag heb je een voldaan gevoel, want hard werken dat wordt beloond.

Bij dit familiaire en snelgroeiende bedrijf werken ze van maandag tot en met vrijdag tussen ongeveer 8:00 en 17:00 uur. Overwerk komt er weleens voor, maar dit is niet erg vaak en wordt vooraf altijd duidelijk gecommuniceerd. Bij dit bedrijf zijn ze per direct op zoek naar goede en gemotiveerde krachten voor de lange termijn. Dit met het doel om je uiteindelijk een contract aan te kunnen bieden. Dit bedrijf bied je van tevoren ook de mogelijkheid om eens op bezoek te komen en een rondleiding te krijgen.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • VMBO / MBO diploma of door ervaring verkregen kennis
  • Technische kennis op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en/of mechatronica
  • Technisch inzicht
  • Stressbestendig en flexibel
  • Praktische en kwaliteitsbewust ingesteld zijn
  • Resultaat- en oplossingsgericht zijn
  • Pro-actieve werkhouding
  • Een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal
  • Per direct of op zeer korte termijn beschikbaar zijn
  • Je werkt nauwkeurig en goed in teamverband. 
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Om te beginnen met een eerlijk salaris. Je wordt verloond in de Metalektro CAO (Schaal D of E) Daarnaast hebben we wat leuke 'extraatjes' voor je zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. We geloven niet voor niets in 'krachtige mensen'. We investeren daarom ook in jouw toekomst, een aantal van jouw voorgangers heeft via onze eigen Academy extra certificaten behaald. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het VCA certificaat of certificaten voor de heftruck en/of reachtruck. Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg! Ervaar zelf hoe werken ook kan en JOIN THE FORCE!

Zoeken we jou? Solliciteer dan snel!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Contactpersoon Demy van der Jagt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Oisterwijk