Vacature Magazijn / Logistiekmedewerker - Oldenzaal

Oldenzaal

Koers Oost Personeelsdiensten
  • Koers Oost Personeelsdiensten Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor onze opdracht gever in de omgeving van Oldenzaal zijn wij op zoek naar een magazijn / logistiek medewerker.
Als magazijnmedewerker ben jij een belangrijk onderdeel van het logistieke proces in een magazijn. Je heb kennis van scansystemen en inzicht in geautomatiseerde processen. Je kunt goed overweg met de heftruck/ stapelaar en ondersteund ook de productie waar nodig is. Staat kwaliteit voor kwantiteit en ga jij nauwkeurig te werk? Heb jij eventueel kennis van T&T in food / accijnsgoederen / pharma.
Wat vragen we van je als magazijnmedewerker:
• je bent per direct, fulltime beschikbaar
• je bent nauwkeurig
• je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
• je hebt ervaring op de heftruck
Ben jij op zoek naar een afwisselende functie en is dit echt iets voor jou? Pak nu je kans en solliciteer direct. Is het sollicitatiegesprek positief? Dan ben je zo aan de slag.
Wat kan je van ons verwachten?
We bieden een veelzijdige functie in een dynamische omgeving. Een werkweek bestaat uit gemiddeld 40 uur, verdeeld over 5 dagen. Werktijden zijn van 7.30 tot 16.15 Daarnaast bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden. In een leuk familie bedrijf

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland, waarbij de mens centraal staat. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Ook hebben wij jarenlange expertise op het gebied van in- en uitstroom van personeel en zijn specialist in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar passend werk. Hierin gaan we net een stapje verder: in alles staat aandacht voor de mens centraal. Binding krijgen met uw klant of medewerker staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen de mens in kwestie leren kennen; zijn kwaliteiten, maar ook zijn kwetsbare kanten. Om vervolgens samen richting te geven aan werk.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Oldenzaal