Vacature Werkvoorbereider Civiel - Oost West en Middelbeers

Oost West en Middelbeers

Yacht
 • Yacht
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

De renovatie van de oude stadswallen in Maastricht. Of de aanleg van een nieuw knooppunt om de bereikbaarheid van de Gemeente Eindhoven te verbeteren. Het kunnen zomaar projecten zijn waarbij jij als werkvoorbereider van Yacht Engineering het verschil maakt. Jij richt je op uitdagende opdrachten binnen infrastructuur.

Jouw werkzaamheden

Een goede voorbereiding is het halve werk. In deze verantwoordelijke functie werk jij  projectplannen uit in deelprojecten. Je ontwerpt, maakt planningen, schrijft bestekken en adviseert. De precieze inhoud van je werk is natuurlijk afhankelijk van de opdracht. Maar waar je ook werkt; jij zorgt ervoor dat de projectmanager kan vertrouwen op jouw goede voorbereidende werk.

Hoe mooi jouw project ook is; de kans is groot dat verschillende belangen een rol spelen. Zonder wrijving geen glans! Je hebt een goed beeld van de stakeholders en door goed te communiceren weet jij de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Dat kan best uitdagend zijn. Want hoe beperkt je bijvoorbeeld de overlast voor omwonenden? Of de winstderving van ondernemers? Het is wikken en wegen, draagvlak creëren en belangen afwegen.

Start de uitvoering van het project? Dan zit jouw werk erop. Maar het kan best zijn dat er nog een vraag komt. Of dat er bijvoorbeeld nog een aanvullende tekening nodig is. Jij duikt dan weer in het project en biedt uitkomst. En je kunt het ook vast niet laten om af en toe te gaan kijken hoe de uitvoering vordert. Dat is pas eer van je werk!

Waar werk je?

Toonaangevende opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, waterschappen, provincies en gemeenten maken graag gebruik van jouw kennis en expertise. Afhankelijk van de organisatie werk je aan één specifieke opdracht of word je voor langere tijd ingezet en ga je met meerdere projecten aan de slag. Droom je van een carrière als projectmanager? Een functie als werkvoorbereider is de ideale opstap.

Met wie werk je samen?

Je werkt in kleinere projecten nauw samen met een of meerdere projectleiders of ontwerpers. Bij grotere projecten maak je deel uit van een projectgroep en kan het goed zijn dat jij en andere werkvoorbereiders het werk onderling verdelen. Is er grondonderzoek nodig of wil je dat er een perceel wordt ingemeten? Jij regelt dat. Ook kan het zijn dat politici je uitnodigen om de plannen te bespreken

lees meer

Gestelde eisen
 • Je hebt een hbo-diploma civiele techniek en minimaal twee jaar ervaring als werkvoorbereider.
 • ​Je houdt van aanpakken, werkt gestructureerd en resultaatgericht, en houdt de voortgang scherp in de gaten.  
 • Je bent analytisch sterk.
 • Je bent een deskundige gesprekspartner die denkt in oplossingen.
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.

lees meer

Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
 • Volop opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland.
 • 25 vakantiedagen en 8 % vakantietoeslag.
 • Afkoopregeling voor je studiekosten.
 • Ouderschapsverlof, kort- en langdurend zorgverlof, health check en pensioenvoorziening
 • Leaseauto.
 • Buy-your-own-deviceregeling: netto vergoeding voor laptop en mobiele telefoon.
 • Een ruim Benefit-budget, waarbij je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd, geld of overige doelen, zoals een fiets of sparen voor een sabbatical.
 • Interessante bonusregeling waar je zelf invloed op hebt.
 • Ook geschikt als zzper.
Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie neem je contact op met Frank Timmermans via telefoonnummer 06-57677943

Werken voor Yacht
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van Yacht. Heb jij een uniek talent? We ontmoeten je graag.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Waarom Yacht?

Uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties, een groot netwerk en volop ontwikkelingsmogelijkheden: dat zijn de voordelen van werken bij Yacht. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien. We zoeken samen naar opdrachten die bij je passen en helpen je om je ambities waar te maken. Via opleidingen en coaching bijvoorbeeld, maar ook door je uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, kennissessies en inspirerende uitjes. Via ons heb je toegang tot een netwerk van duizenden professionals die hun kennis maar wat graag met jou delen.

Lees meer over werken bij Yacht engineering. 

Raymond van Veghel over werken als werkvoorbereider via Yacht

“Als enige werkvoorbereider bij de gemeente Haaren ben ik hét aanspreekpunt voor alle  bouw-, infra- of ruimtelijke projecten. Dat is een rol die helemaal bij mij past. Ik ben liever een alleskunner dan een specialist binnen een bepaald vakgebied. Het mooie aan werken via Yacht is dat iedere opdracht weer compleet anders is. Zo heb ik heel wat tekeningen gemaakt in het kader van de aanleg van een natuur- en recreatiegebied in de Noorderdiepzone, onderdeel van de Nieuwe Dordtse Biesbosch. En moet er in de gemeente Haaren riolering komen op een plek waar in de toekomst woningen worden gebouwd? Dan zorg ik ervoor dat er plannen liggen die zo uitgevoerd kunnen worden.”

 

Vincent Zeeman over werken als werkvoorbereider via Yacht

“Bij de gemeente Amsterdam werk ik aan grote projecten die impact hebben op de omgeving en waar de politieke druk hoog is. De herinrichting van station Holendrecht en de ingang van het AMC is daarvan een mooi voorbeeld. De daadwerkelijke uitvoering is hierbij van ondergeschikt belang. Eerst moet je ervoor zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Vervolgens bedenk je hoe je alle verkeersstromen waarborgt gedurende de werkzaamheden en de aanliggende bedrijven én het ziekenhuis bereikbaar houdt. Dat vraagt om vitamine aandacht: mensen keer op keer uitleggen wat je gaat doen, ze betrekken bij het project en ze bewust maken van de complexiteit. Bij projecten waar niets standaard is, vraagt dat heel wat van je capaciteiten als werkvoorbereider.”  

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider Civiel in Oost West en Middelbeers Bekijk alle soortgelijke vacatures