Vacature Monteur Installatietechniek – Binnendienst functie - Oost West en Middelbeers

Oost West en Middelbeers

CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als monteur installatietechniek werk je vanuit de werkplaats in Middelbeers en bij bedrijven die klant zijn bij onze opdrachtgever. De functie biedt veel uitdaging en afwisseling door de diversiteit aan opdrachtgevers en projecten. Daarbij werk en rapporteer je volgens de geldende normen en richtlijnen. Je krijgt van de projectengineer of projectleider de opdracht en toelichting, vervolgens voer je die zelfstandig uit. De opdrachten verschillen in grootte en duur. Afhankelijk daarvan opereer je alleen of met een team van monteurs. Soms ben je in één dag klaar, een andere keer werk je een aantal weken achter elkaar voor dezelfde klant.

lees meer

Gestelde eisen

– MBO niv. 3/4 werk- en denkniveau;
– Affiniteit en werkervaring met installatietechniek;
– Bereid om bij te leren binnen jouw vakgebied;
– Je bent in het bezit van rijbewijs B;
– Beheersing van de Nederlandse taal;
– In het bezit van VCA basis is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 3.000 p/m
Extra informatie

Het betreft een fulltime functie. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. De bandbreedte is minimaal € 1.950,- en maximaal € 3.500,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. De secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan uit: een pensioenregeling, 25 verlofdagen en 13 ATV dagen bij een 40-urige werkweek. Zij starten met een jaarcontract en willen er samen alles aan doen om deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd. Onze opdrachtgever volgt de cao van “Technisch Installatiebedrijf”

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Opgericht in 1996 en inmiddels specialist op het gebied van industriële automatisering en netwerken. Met enthousiaste en betrokken werknemers werken ze vanuit vestigingen in Middelbeers en Doetinchem voor nationale en internationale klanten. De medewerkers krijgen de verantwoordelijkheid en vrijheid die ze aankunnen. De omgang met elkaar is informeel en gezamenlijk streven zij ernaar om mooie resultaten te boeken.

lees meer

Contactpersoon CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur Installatietechniek in Oost West en Middelbeers