Vacature Assistent Accountant RA - Audit - Oost West en Middelbeers

Oost West en Middelbeers

Rousch Financial Professionals
 • Rousch Financial Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature € 3000 - € 4000 | 32 - 40 uur | Word je bij een groot kantoor veelal in het diepe gegooid als assistent accountant ra in de controlepraktijk en ben je toe aan meer begeleiding zodat je jezelf optimaal kunt ontwikkelen? Maak dan een overstap naar dit middelgrote accountantskantoorin de regio Middelbeers.

Jouw werkzaamheden als assistent accountant ra / audit:

 • Het controleren van jaarrekeningen voor grote mkb bedrijven in de profit en non-profitsector voornamelijk in de directe regio.
 • Je voert je werkzaamheden uit onder begeleiding van een ervaren registeraccountant / controleleider. 
 • Samen met je collega's ben je bezig aan diverse uitdagende opdrachten.
 • Je spreekt de klanten vaak persoonlijk, waardoor je snel weet wat er speelt en daar optimaal op kunt zoomen.
 • De controleopdracht resulteert in een managementletter en het accountantsverslag waar jij ook je steentje aan bijdraagt.
 • Daarnaast kun jij jouw coachende vaardigheden ontwikkelen door begeleiding van minder ervaren collega's in de controlepraktijk.

Word je bij een groot kantoor veelal in het diepe gegooid en ben je toe aan meer begeleiding zodat je jezelf optimaal kunt ontwikkelen? Maak dan een overstap naar dit middelgrote accountantskantoor.

lees meer

Gestelde eisen Ben jij die enthousiaste assistent accountant voor de controlepraktijk die graag werkzaam is in een regionale setting bij een regionaal middelgroot accountantskantoor? Heb je daarnaast een afgerond HBO Accountancy opleiding en ben je gestart met het opleidingstraject tot Registeraccountant? Daarnaast heb je nog minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan. Dan zijn wij erg blij met jouw reactie op deze vacature! Wij regelen uiteraard snel een gesprek voor jou met de juiste achtergond informatie, zodat je goed beslagen ten ijs komt in het gesprek. Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor assistent accountant audit / RA. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacatures-assistent-accountant-ra. Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een kandidaat die graag wil werken voor een professioneel, maar informeel, regionaal, no-nonsense accountantskantoor. Bij dit Brabantse kantoor werken ze hard in een collegiale setting, waarbij de privé/werk balans goed op orde is. Hierdoor kun jij onder kantooruren maximaal presteren! Klanten bevinden zich in de driehoek Eindhoven, Breda, Den Bosch, waardoor lange reistijden geminimaliseerd zijn. In tegenstelling tot de grote landelijke accountantskantoren krijg je goede begeleiding, klantencontact en word je breed opgeleid. De beste bouwstenen om jezelf zo optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen tot een volwaardig gesprekspartner en adviseur voor jouw klanten!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Assistent Accountant in Oost West en Middelbeers Bekijk alle soortgelijke vacatures