Vacature Developer - Python Django - Start-up - Security | Oosterbeek

Oosterbeek

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Van jou als back-end ontwikkelaar wordt er van je verwacht dat je pro-actief meewerkt aan het ontwerpen, programmeren, testen en implementeren van de back-end van het security platform. 

Gezien het een start-up betreft is de rol niet in cement gegoten en zul je ook veel vrijheid krijgen binnen deze organisatie en rol. Je gaat echt samen met de eigenaar en je nieuwe collega's pionieren binnen de sector en zal daar dus veel vrijheid bij gaan ervaren, er werken momenteel 6 andere slimme IT-ers in verschillende rollen dus binnen je zal ook zeker ondersteund worden op technisch gebied. 

lees meer

Gestelde eisen

De perfecte ontwikkelaar bestaat niet, dat weten ze hier ook, maar er zijn wel een aantal eisen die gesteld worden om hier te gaan werken;

- Je kan uitstekend uit de voeten met Python, Django REST framework, Postgres en Docker

- Als persoon ben je nieuwsgierig, communicatief vaardig en gedreven

- Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van IT op HBO of WO niveau

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Werken binnen een innovatieve werkgever die de mogelijkheid bied om met de nieuwste technieken te werken. Tevens zijn er flexibele werktijden en kun je praktisch altijd remote werken. Het salaris is afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt.

Heb je interesse in deze functie? Mail je CV dan via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of stuur een appje; 06 2133 3982


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Martijn Plieger of mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant zoekt een gedreven en pro-actieve back-end developer die zin heeft om mee te bouwen aan een mooie start-up! 

Gezien de organisatie nog aan de start staat, zoeken ze iemand die het leuk vindt om de organisatie te helpen bouwen en uit te breiden. De founder van deze start-up heeft al meerdere bedrijven succesvol opgebouwd en is een echte expert binnen de IT sector. Vanuit zijn jarenlange ervaring en zicht op de markt is het idee ontstaan om een nieuw platform te ontwikkelen om security- en risk-vraagstukken voor klanten makkelijker te maken. Om live te gaan moet er echter nog veel werk verzet worden en daarom zoeken ze momenteel naar een slimme Python Django developer om hen te helpen bouwen.

Er heerst hier een hele prettige sfeer, remote werken is hier gebruikelijk en er wordt veel vrijheid gegeven aan de manier waarop jij je werk doet!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Python Developer in Oosterbeek Bekijk alle soortgelijke vacatures