Vacature Assistent Accountant Samenstelpraktijk, 32 uur, Gelderland, Utrecht - Oosterbeek

Oosterbeek

Recruiters aan de Rijn
 • Recruiters aan de Rijn Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Heb jij je HBO diploma Accountancy op zak, net een paar jaar werkervaring in de accountancy en jouw route naar het behalen van jouw AA titel al uitgestippeld? Zie je jezelf al werken binnen een jong kantoor waar een professionele, energieke en gezellige sfeer heerst? En zonder de urendruk te voelen die er bij grote accountantskantoren wel is? Dan is deze job een mooie kans voor jou!

Functieomschrijving
Als Assistent Accountant ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en samenstellen van jaarrekeningen voor jouw klanten. Dit houdt in dat je zelfstandig je klanten bedient. Je werkt samen op kantoor met een aantal collega Assistent Accountants, een Accountant en Financieel Administratief Medewerkers. Jij hebt binnen de samenstelpraktijk een uitvoerende en adviserende rol en krijgt de ruimte om je te ontwikkelen tot tekeningsbevoegde AA Accountant.

Werkzaamheden zijn:
 • Samenstellen van jaarrekeningen;
 • Verzorgen van financiële rapportages;
 • Signaleren van adviespunten;
 • Relatiemanagement; zelfstandig onderhouden van contact met cliënten;
 • Actief bijdragen aan de kwaliteitsontwikkeling van het kantoor.

lees meer

Gestelde eisen
 • HBO diploma Accountancy of Bedrijfseconomie;
 • Gemotiveerd om opleiding tot AA te volgen, of volgend;
 • Circa 4 jaar werkervaring binnen de accountancy;
 • Je bent procesmatig sterk ontwikkeld en houdt overzicht;
 • Je beschikt over brede vaktechnische kennis en volgt vaktechnische ontwikkelingen op het gebied van accountancy en fiscaliteiten.
Je bent een energiek persoon en een klantgerichte teamplayer met sterke communicatieve vaardigheden. Je krijgt er energie van om veel bij de klant te zijn, het analyseren van cijfers is je tweede natuur, je denkt graag vooruit en signaleert kansen. Ook heb je een collegiale werkhouding; je bent bereid om anderen te helpen en te coachen.

 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m

Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en ligt tussen de €2.500,- en €4.000,- bruto per maand. Verder bieden we je een goede work-life balance en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een premievrij pensioen, 25 verlofdagen, een leaseauto of reiskostenvergoeding, telefoon, laptop en met regelmaat een gezellige borrel en verrassende personeelsevents.

lees meer

Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Deze job is voor 32 uur, waardoor er ruimte is om 1 dag in de week te studeren.
Extra informatie De organisatie
A tot Z Accountants & Adviseurs bestaat nu 1,5 jaar en is een verzelfstandiging vanuit een grotere organisatie. Het team bestaat uit ca. 20 mensen. Het kantoor, met vestigingen in Arnhem en Zeist richt zich op de “M” van het MKB. Typische A tot Z klanten zijn leuke klanten; organisaties met 10 – 50 werknemers, organisaties ‘waar wat gebeurt' en waar energie vanaf straalt! De cultuur bij A tot Z is professioneel en informeel, het is een gezellig kantoor met aandacht voor de medewerkers en de klanten. Plezier in het werk staat voorop!

Arbeidsvoorwaarden
Deze job is voor 32 uur, waardoor er ruimte is om 1 dag in de week te studeren. Er kan zowel vanuit de vestiging in Arnhem als vanuit de vestiging in Zeist worden gewerkt. Bij A tot Z kun je rekenen op goede coaching, ontwikkelingsmogelijkheden en zelfstandig mogen werken met en voor klanten. Je bedient klanten op jouw werkniveau en er wordt rekening gehouden met je ontwikkeldoelstellingen. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en ligt tussen de €2.500,- en €4.000,- bruto per maand. Verder bieden we je een goede work-life balance en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een premievrij pensioen, 25 verlofdagen, een leaseauto of reiskostenvergoeding, telefoon, laptop en met regelmaat een gezellige borrel en verrassende personeelsevents.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Recruiters aan de Rijn is het werving en selectie bureau met een uitgebreid bestand aan vacatures en kandidaten. Wij bemiddelen professionals met een mbo, hbo of wo diploma in staffuncties en (lijn)management bij meerdere opdrachtgevers. Bemiddeling op zowel interim, detachering en vaste dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Heuvel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Assistent Accountant in Oosterbeek