Vacature Capaciteitsplanner Coronabestrijding - Oosterbeek

Oosterbeek

Flexintens
 • Flexintens
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 660.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

GGD Gelderland-Midden zet zich sinds februari 2020 in voor de bestrijding van het coronavirus. We moeten continu mee bewegen met de veranderende overheidsmaatregelen. Inmiddels hebben we een flexibele projectorganisatie Coronabestrijding met 1000 medewerkers. Verpleegkundigen, doktersassistenten, artsen en andere professionals werken samen om de spreiding van het coronavirus de baas te blijven. Testen (teststraten), traceren (bron- en contactonderzoek, bellijn, zorg en scholenteam) en vaccineren vormen de 3 primaire processen in de projectorganisatie. Hierbij worden zij ondersteund door het bedrijfsbureau Corona. 

Wat ga je voor ons doen?

Als adviseur capaciteitsmanagement coronabestrijding zorg jij ervoor dat het maken van berekeningen, proces van levering, de logistieke administratie, en de planning op elkaar zijn afgestemd. Vanwege jouw rekenkundige inzicht ben je in staat om op basis van beschikbare vaccins te bepalen aan welke locaties die het beste geleverd kunnen worden en hoeveel roosterblokken opengezet kunnen worden. Je zorgt er samen met de administratief medewerkers voor dat de roosterblokken open worden gezet. Je ondersteunt bij vragen over CoronIT en voert waar nodig zelf mutaties door. Je werkt nauw samen met je collega capaciteitsplanner, de projectorganisatie, teammanager/ teamleiders, HR en de roosteraars om te zorgen dat de leveringen, planning en inzet van personeel naadloos op elkaar aansluiten. Naast deze taak ondersteun je het planteam in het continue verbeteren en doorontwikkeling van de planning en het planproces. Je draagt actief nieuwe ideeën en werkwijzen aan en weet hiervoor draagvlak te creëren en deze ook te implementeren. Wanneer nodig neem je taken van de planners over.

De inwerkperiode zal voornamelijk op kantoor zijn, daarna naar verwachting combinatie thuiswerken/kantoor 50/50.

Verantwoordelijkheden

Als capaciteitsplanner ben je inzetbaar voor de volgende taken:

 • Het opstellen van een forecast- en capaciteitsplanning;
 • Het selecteren van de juiste input data, toetsen van de betrouwbaarheid van de data;
 • Het verwerken van mutaties in werkstromen en formatie en het doorrekenen en duiden van de gevolgen;
 • Het adviseren van het management over forecast- en capaciteitsplanning en over de mutaties hierop, duiden van de consequenties en adviseren over keuzemogelijkheden;
 • Het opstellen van sturings- en verantwoordingsrapportages, inclusief visueel aantrekkelijke samenvattingen;
 • Het functioneel aansturen van de planners en voer je zelf ook planningstaken uit;
 • Het bewaken en continue verbeteren van planprocessen;
 • Het deelnemen aan werk- en projectgroepen.

lees meer

Gestelde eisen
 1. Je hebt recent, in de periode 2015-heden, aantoonbaar minimaal 3 jaar ervaring opgedaan met forecast- en capaciteit planningsvraagstukken
 2. Aantoonbaar over een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur beschik je over een HBO-opleiding richting bedrijfseconomie, econometrie of supply-chain management
 3. Ruime ervaring met maken van complexe capaciteitsplanningen en advisering aan het management. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden (geef aan wat concreet is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost)
 4. Ruime ervaring met maken van complexe personeelsplanningen (denk aan: meerdere functies, locaties, roostertijden, 7 dagen per week). Aan te tonen met praktijkvoorbeelden (geef aan wat concreet is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost)
 5. Uitstekend cijfermatig en analytisch inzicht en vaardigheid deze analyses visueel te presenteren. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden (geef aan wat concreet is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost)


Arbeidsvoorwaarden
https://app.inhuurgelderland.nl/published/43675

lees meer

Bedrijfsomschrijving Inschrijven kan tot 10-05-2021 12:00 uur 
Contactpersoon Sven Boogaard
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Scheduler in Oosterbeek