Vacature Procesoperator - Oosterhout (NB)

Oosterhout (NB)

BaanMeesters B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Het bedrijf

Het productiebedrijf uit Oosterhout startte als familiebedrijf maar is onderhand uitgegroeid tot een grote speler op de internationale markt. Al ruim 60 jaar produceert het bedrijf houten pallets en verpakkingen voor zowel kleine bedrijven als multinationals. In ruim een halve eeuw is het familiebedrijf ontwikkelt tot een dynamische onderneming. Ook al blijkt de familiecultuur na al die jaren nog steeds duidelijk aanwezig.

De baan

Als procesoperator draag je bij aan en overzie je het goede verloop van een productieproces. Bij dit productiebedrijf uit Oosterhout werken ze met een 2-ploegensysteem. Dit betekent dat je als  procesoperator op afwisselende tijden zal werken volgens een vast uurrooster. Je zult bijvoorbeeld met de ochtendploeg werken op even weken en met de namiddagploeg op oneven weken. Samen met vier andere procesoperators bedien jij de automatische palletproductielijn. Daarnaast voer je 1e lijns onderhoud uit bij deze machine indien nodig.

Functie eisen

  • (V)mbo werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift;
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent een man van je woord;
  • Gevoel voor techniek.

Wij bieden

  • Ambitieuze werkomgeving;
  • Geschikte secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Afwisselde baan met vrijheid;
  • Een enthousiast team;
  • Goed salaris.

Reageren

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Mitchel van Overveld op telefoonnummer 0341-437030. Ben je geïnteresseerd in deze functie ontvangen wij graag jouw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: [email protected]


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij regelen werk binnen de branches Techniek, Interieurbouw, Bouw, Schilders, Hoveniers en Stratenmakers. Door ons uitgebreide netwerk van kleine en grote werkgevers en onze specialisatie in de maakberoepen zijn we in staat jou de mooiste vacature of werkgever in de regio bieden. We bieden vooral werk voor de lange termijn en vast dienstverband. We gaan voor prima arbeidsvoorwaarden en een korte reisafstand.

Ons team heeft jarenlange ervaring en werkt met enthousiasme voor de juiste match en de mooiste banen. Met onze oer-Hollandse werkmentaliteit staan we voor betrokkenheid, nuchterheid en daadkracht. Door de intensieve samenwerking met onze partners en ons uitgebreide netwerk bieden we een uitstekende service en beschikken over alle certificaten, lidmaatschappen en verklaringen die binnen de branche nodig zijn.

lees meer

Contactpersoon BaanMeesters B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Proces Operator in Oosterhout (NB) Bekijk alle soortgelijke vacatures