Vacature VERPAKKINGSOPERATOR (2-PLOEGENDIENST) - Oosterhout (NB)

Oosterhout (NB)

10Select
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?
Als verpakkingsoperator zorg je samen met je collega's voor een soepel verlopend verpakkingsproces. Jij bent de laatste schakel in het gehele productieproces van de hoogwaardige vegetarische en veganistische producten. Je houdt je bezig met het ombouwen van verpakkingsmachines, het oplossen van eenvoudige verstoringen aan de machine en uiteraard het verpakken van de producten.

Wie zoeken we?

Als allereerst is motivatie het belangrijkste. Wij zoeken collega's die mee willen werken aan de snelle groei die Dalco Food momenteel doormaakt. Daarnaast hopen we het volgende terug te zien op je CV.

  • Ervaring als mechanisch operator, bij voorkeur aan verpakkingsmachines.
  • Ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie (pre).
  • Bij voorkeur een afgeronde technische opleiding.

Mocht je niet helemaal voldoen aan bovenstaande profielschets maar wil je toch graag aan de slag als verpakkingsoperator? Graag nodigen we je uit om alsnog te solliciteren en ons te overtuigen.


Waar kom je te werken?

Innovatie zit in de genen bij Dalco Food! Het bedrijf is in 1975 begonnen als slagerij in het hart van Oss en inmiddels mag het zich de specialist noemen op het gebied van de ontwikkeling en productie van maaltijdcomponenten, fingerfood en ingrediënten op een vegetarische en veganistische manier. Inmiddels vind je Dalco Food niet alleen meer in Oss maar ook in Oosterhout.

Ga jij aan de slag bij Dalco Food dan kom je te werken binnen een no-nonsense bedrijf met een platte organisatie. Je collega's zijn stuk voor stuk gemotiveerde medewerkers, zowel binnen de productie als op kantoor; iedereen werkt samen aan de groei van het bedrijf!


Wat kun jij op rekenen?
  • Salaris tot €2.500,- bruto per maand waarbij we kijken naar je werkervaring en opleidingsachtergrond.
  • 14% ploegentoeslag in een 2-ploegendienst.
  • Vakantiegeld à 8,33% o.b.v. het bruto jaarsalaris.
  • Een toffe baan binnen een innovatief en groeiend bedrijf.


lees meer

Bedrijfsomschrijving 10 Select bemiddelt technische professionals en jonge engineers naar diverse functies. Bezoek onze website en laat je CV achter, wij nemen contact met je op! Selecteer op locatie. Selecteer op vakgebied. Toe aan nieuwe uitdaging? MBO+, HBO en WO niveau.

lees meer

Contactpersoon Frank Weijers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Oosterhout (NB)