Vacature Productiemedewerker met ambitie en oog voor kwaliteit. - Oss

Oss

Flexdirect.
 • Flexdirect. Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Je werkdag begint na een kop koffie of thee met het opstarten van de productielijn in de fabriek.
Het wordt een spannende dag! De belangrijkste klant heeft een grote order geplaatst en dat betekent dat je met je collega's stevig aan de bak moet.Om beton extra sterk te maken wordt er staal gespannen in de mallen. Daarvoor is best wat kracht nodig. Het vullen van de mallen gaat daarna volledig geautomatiseerd, maar jij zorgt ervoor dat er niets mis kan gaan. Bij eventuele afwijkingen weet jij te bepalen of dit nadelig is voor de kwaliteit of niet.

Onder begeleiding ga je ook leren hoe er testen uitgevoerd moeten worden. Is het beton sterk genoeg? Kloppen de afmetingen binnen de gestelde marges? Zijn de onderdelen die na de productie worden bevestigd op de juiste manier gemonteerd? Jij wordt de specialist binnen het bedrijf die veel weet over kwaliteit. Je verwerkt de testresultaten op de computer en bekijkt samen met je leidinggevende hoe dingen beter kunnen. Na een aantal maanden voel je je als een vis in het water en kent het productieproces van A tot Z. Door je kennis en inzet hebben je collega's respect voor je werk en jou als persoon gekregen.

Misschien ben je wel toe aan de volgende stap? Het volledige team aansturen! Bij afwezigheid van de productieleider neem jij het roer over en zorgt ervoor dat onder jouw leiding de productiedoelstellingen van die dag behaald worden. Een hele uitdaging, maar ook een hele mooie kans om te groeien in je werk en als persoon. Wij kijken graag samen met jou of deze functie bij je past!

lees meer

Gestelde eisen
 • Je voelt je prettig in een productieomgeving
 • Je hebt interesse in techniek en misschien zelfs een technische opleiding
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk
 • Je kunt duidelijk communiceren in het Nederlands en Engels. Als je ook Pools spreekt is dat mooi meegenomen.
 • Je bent ambitieus, een aanpakker en vindt collegialiteit heel belangrijk
 •  

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie Je start in deze functie via Flexdirect, maar als het zowel bij de klant als bij jou goed bevalt krijg je na je uitzendperiode een contract.
We bieden een mooi salaris en een volledige werkweek van 40 uur, maar houd er rekening mee dat er ook weleensovergewwerkt wordt. 
Een ochtendhumeur is bij deze functie net heel handig omdat je al om 07:00 begint met werken.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Ambitieus, grensoverschrijdend en persoonlijk: dat is Flexdirect. Onze laagdrempeligheid voel je vanaf de eerste kennismaking. Maar onze grootste kracht ligt in het aanbod van de leukste vacatures in productie, logistiek en in de food sector.
Contactpersoon Dhr. Taco Moolhuizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!